Ingezonden | Laarzenlappers

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Ik ben laatst tot de ontdekking gekomen dat we een nieuwe categorie burgers hebben op ons dushi Kòrsou. De laarzenlappers. Die grapjassen die letterlijk alle regels aan hun laarzen lappen. Je vindt ze overal.

Ze zijn in supermarkten, snacks, onroerend goed, studentenhuisvesting en natuurlijk in de politiek. Waar er regels zijn, omzeilen zij deze.

Zelfs rechterlijke uitspraken leggen ze naast zich neer. En ik maar hopen dat het nog goed komt met dit eiland. ‘Dios spar nos’.

Albert Comenencia,
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Laarzenlappers

 1. Abraham Mossel

  Ik ben er van overtuigt dat er bij Flow ook laarzenlappers werken, al weken slecht nederland kanaal 1-2-3 beeld of zwart beeld, antwoord van Flow na klacht, we zijn er mee bezig ?? of is er niet betaalt aan NL

 2. Abraham Mossel

  Laarzenlappers en Lapzwansen kan je ook vergelijken met ! , vul het zelf maar in. Het zijn in dit geval geen glazenwassers, en die vallen ook niet onder het keurmerk witwassers.

 3. Vergeet de ( juridisch onderlegde) blaaskaken niet, klaar om je juridisch de les te lezen, maar lappen zelf elke regel van fatsoen en moraal aan hun laars.
  Te vinden in gerenommeerde advocatenkantoren, juridische advies/ accountants bureaus en op verschillende ministeries, inclusief bepaalde rechters en openbare aanklagers.

 4. Trots op Curaçao

  Naast laarzenlappers zijn ook lapzwansen, zakkenvullers, dwarsliggers, praatjesmakers, oplichters, prutsers….. Deze behoren tot de kleinste bevolkinsgroep die de dienst trachten uit te maken. Laat jij dat toe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *