Ingezonden | Maurice Adriaens

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Adriana Westveer aan het woord.

Afgelopen zaterdag een groot artikel in het Antilliaans Dagblad over Bonaire als Blue Destination en/of Blue Island met de boodschap dat het wel erg goed gaat met het milieu hier.

En…. je gelooft je eigen ogen niet, wie staat hier in de schijnwerpers om ons bij te praten over alle ‘positieve’ ontwikkelingen op milieugebied? Niemand minder dan Maurice Adriaens, de meneer die jarenlang de krant haalde als hij weer een keer nog meer en nog grotere cruiseschepen naar het kleine en tere eiland Bonaire wist te halen.

Hij zal hierdoor, waarschijnlijk postuum, zeker kans maken om de geschiedenis in te gaan als dé grootste milieuvervuiler van Bonaire. Maar nu krijgt hij nog het podium om te oreren over Bonaire als Blue Destination. Toch goed dat er een God is, om Gerard Reve te citeren…

Adriana Westveer,
Bonaire

2 Reacties op “Ingezonden | Maurice Adriaens

  1. Maurice Adriaans heeft op Boca Sami op Curacao eerst een plantage van rozenkwekerij had allemaal illegale latinos aan het werk die werd dicht gegooid door MEO.Hij ging over om karton in te bewaren die gingen 2x in de fik.

  2. Maurice Adriaans is een enge creep eerste klas, destijds actief lid van de FOL maffia Anthony Godett/Komproe/Nelson Monte/ Richard Salas, en mag daarom nooit van zijn leven meer een overheidsfunctie krijgen.

    Maar qua toerisme heeft hij goede dingen voor het eiland gedaan, waaronder een toename van het cruise toerisme.

    De Bonairiaan klaagt over de vestiging van rijke macambas en teveel cruiseschepen, maar als hij geld tekort komt is hij in no time in Den Haag om huilend zijn handje te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *