Ingezonden | Mayday! Airline going down…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Dit is een dringende oproep aan alle politici, coalitie én oppositie, alle bewindvoerders en andere pseudo-optimisten die denken dat er nog een kans bestaat voor Insel Air. Hou a.u.b. op met valse hoop te creëren voor het nog overgebleven personeel en de belastingbetalers. Het is immers hun baan en ons belastinggeld dat tevergeefs wordt aangewend voor een bodemloze put. Gooi de handdoek in de ring en wees voor één keer realistisch! Bon Aña!

Albert Comenencia,
Curaçao

7 Reacties op “Ingezonden | Mayday! Airline going down…

 1. Hode berde!!

 2. @rioter, Je vergeet de dure rapportjes van Terry Hernandez met als doel mensen te ontslaan. Deze mensen kregen uiteindelijk gelijk en dat koste de gemeenschap advocaatkosten en ontslagvergoedingen. De Palmbomen die doodgaan.. Het sportcomplex op Barber.

 3. En wat verder niet over de balk is gesmeten? Bijvoorbeeld : cameraproject, Ruimtevaartproject, UTS, verkeersdrempels / verf, snoepreisjes naar seminars/beurzen of wat voor onzin, etc. etc. Iemand nog meer? Alleen geen geld voor schone lucht!!

 4. Volgens mij is Insel nog nergens ondergebracht..

 5. Steven Martina keurde 700.000,= betaling aan Etienne Ys voor het helpen ‘onder brengen’ van de luchtvaartmaatschappij.

 6. Het overgebleven personeel werkt er vaak voor een appel en een ei.
  Is de Directie die megasalarissen vangen en het uurtarief van de curator is zeer hoog!

 7. Helemaal mee eens.

  De enige die nog aan Insel Air verdienen zijn de Jan Sofat kakker Rogier van de Heuvel en Karel ‘Ich habe es nicht gewusst’ Frielink, payaso van een comissaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *