Ingezonden | Ministeriabel?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Marcel Sommer aan het woord.

Moeten we de vrouwelijke ministers serieus nemen die opdracht geven tot beschermine van de mangroven en dan (dure) wegen door diezelfde mangroven heen plannen?

Hoeveel gaat Corendon additioneel vernietigen?

Is het niet beter de mangroven serieus te nemen, daar ze elke seconde zonneschijn koolzuur vastleggen, schuilplaatsen voor vissen en vogels zijn, stof opvangen, onrustige golfslag breken (en zeker zo voor het HNO gelegen)?

Wordt het geen tijd dat we verder kijken dan de buck groot is, otw short term profit vervangen gaan door duurzame ontwikkelingen?

Of heeft de regering zich vrij gekocht van zoals vroeger door de manumissies en het afkopen van de zonden in de RK kerk door aan de Oostkust een onderwaterpark vast te leggen met geld van de CAP ?

Wanneer gaat burgerlijke ongehoorzaamheid opstaan?

M.K.F. Sommer,
Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Ministeriabel?

 1. De Rechtsstaat

  Maak je geen zorgen Curaçao, met de verkoop van UTS gaan wij weer de landsbegroting éénmalig schijnbaar binnen de perken brengen, en dan kunnen wij weer een tijdje er op los gaan spenderen.

  En met de gasten die we nu in ‘t “Forti” hebben, zal het niet lang gaan duren tot de volgende crisis.

 2. Sommer Sommer toch, u behoort duidelijk bij de club nieuwe investeerders de nek omdraaien!!

 3. Los van alles, Curacao is hard op weg naar een faillissement en dan komt er, als een godsgeschenk, een ondernemen die een hotel wil neerzetten met 1,000 kamers (als ik Jan Thiel meetel) dat aan meer dan 500 mensen direct en nog meer mensen indirect werkgelegenheid biedt.

  Dan zou hij van mij de mangroven met een grote strik erom krijgen met de mededeling doe er mee wat je wilt.

 4. Joep Meloen

  Waarom nu weer Corendon beschuldigen van iets waarvoor de regering verantwoordelijk is ?
  Waarom toch altijd die stemmingmakerij ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *