Ingezonden | Misbruik democratie

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Beatrice Martina Goeloe aan het woord

Aas niet op wraak want wraak wreekt zich.

Ga voor gerechtigheid en vrede. Laat recht zegevieren, hou de rechtsstaat hoog, ga voor echte democratie maar weet dat ook democratie misbruikt kan worden om u te knechten.

Velen gaan te goeder trouw stemmen maar helaas moet ik zeggen dat het vertrouwen wreedachtig beschaamd wordt. Want zo gauw de persoon op wie je gestemd hebt is gekozen, is hij beschikbaar voor omkoperij en heeft schijt aan u en uw zogenaamde belangen. Die persoon gaat met een heel andere partij werken waar jij nooit op zou stemmen.

Vele kandidaten die een duister leven lijden en andermans pad niet kunnen verlichten, krijgen inspiratie en bruisen van goede plannen die in werkelijkheid leugens zijn. U als kiezer bent onderuit gehaald.

Dus wees niet beledigd, sommige dingen moeten uitgelegd worden voor eenvoudige mensen.

Het is geen tijd meer om te zeggen “Ik bemoei niet” want alles gaat met jou bemoeien.

We moeten met elkaar op de social media praten.

Werk er zelf mee! Doe iets, dit eiland gaat kapot aan domheid. Zij en hun nazaten zullen de gevolgen moeten dragen. Ga voor echte democratie en geen demon-cratie.

BEATRICE MARTINA GOELOE

Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden | Misbruik democratie

 1. als de helft van Curaca0 deze wijsheid had, hadden we een kans.
  maar helaas meer dan de helft heeft deze wijsheid niet.
  en gelooft alles wat in tv-spotjes uitgezonden wordt.
  veel beloven en niets geven doet de gekken in vreugde leven.
  Als de MFK wint en een coalitie weet te vinden met Cooper en Ampiro, dan gaat Curacao dezelfde kant op Als Suriname met Desi Bouterse.

  Het volk dat op Criminelen stemt verdient dat ook.

 2. Abraham Mossel

  HELAAS, mijn telepathie voorspeld, dat wanneer Gerrit de Raaf & Corralo en de maffia club MFK/REFORMA/KFO de parlementverkiezing wint, het eiland Curacrim binnen 1.5 jaar in een (1) grote algemene nachtmerrie beland, deze is onontkoombaar en zal samen gaan met een natuur-ramp waaronder een gigantische water overstroming van onmiskenbare betekenis.

 3. Mevrouw Martina-Goeloe een heel wijzig en eerlijk publicatie van u. Het is de waarheid. Als wij niet wakker worden en met een gezond verstand gaan nadenken moeten wij helaas de gevolgen gaan dragen. Er zijn helaas geen fouten maar wel gevolgen van onze foute beslissingen en keuzes die we maken. Iedereen denkt nu, hoe kan ik mijn positie verzekeren en kiezen voor de politici, lekker geld verdienen. En wij kiezen ervoor om mensen makkelijk hun geld te gaan verdienen, terwijl wij zelf hard voor ons geld moeten gaan werken en met de grote kans om werkeloos te worden. Volk van Curacao wees alert, wij zijn gewaarschuwd. Laten wij met ons ogen zien wat wij in ons hart weten. Dank u wel nogmaals mevrouw Martina-Goeloe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *