Ingezonden: Nederland op Caribisch oorlogspad? (2)

Brief

Ingezonden brieven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN.
Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Rudy Sprock aan het woord

 ‘De danser - Hoe de drugshandel Nederland veroverde’

‘De danser – Hoe de drugshandel Nederland veroverde’

Met vermakelijkheid heb ik kennisgenomen van de opiniebijdrage van Dick Drayer, freelance journalist, in het Antilliaans Dagblad van dinsdag 21 oktober 2014, getiteld ‘Nederland op Caribisch oorlogspad?’, met name zijn uitdrukking ‘you ain’t seen nothing yet’. Met schriftelijke goedkeuring van bv Uitgeverij De Arbeiderspers, hierbij een afbeelding van de achterkant van het boek ‘De danser – Hoe de drugshandel Nederland veroverde’. Zoals geschreven staat: ,,Dit boek is het ontluisterende bewijs dat Nederland het paradijs is voor de georganiseerde misdaad. Het toont aan dat ons land sinds de jaren tachtig de operatiebasis bij uitstek is voor de wereldwijde handel in drugs. En wat erger is: het onvermogen van de Nederlandse autoriteiten om efficiënt terug te slaan. Het is veel erger dan u vermoedde.” Indien wij gelijke partners in het Koninkrijk der Nederlanden zijn, dan wordt het misschien hoog tijd dat Aruba, Curaçao en Sint Maarten Nederland om opheldering vragen hoe de drugshandel, vrijwel ongestoord, Nederland heeft kunnen veroveren, en wat er aan gedaan wordt. Wat een stel huichelaars!

Door: Rudy Sprock
te, Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden: Nederland op Caribisch oorlogspad? (2)

  1. ik zou maar heel blij zijn met die aanwijzingen want de corruptie in zowel St. Maarten als Curaçao is bijna spreekwoordelijk geworden en houdt onze maatschahppij al jaren in haar onwelkome greep.

  2. Een boekje geschreven in het begin van de jaren negentig door twee op sensatie beluste journalisten en aangegeven door “een informant”.
    Ik zou het niet als de bijbel der waarheid aannnemen beste inzender.

  3. caribbeancynic

    De logica in dit stukje is, als altijd bij Rudy, ver te zoeken.
    Mag Nederland alleen een aanwijzing geven aan St. Maarten als het drugsprobleem in Nederland is opgelost, is dat de booschap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *