Blog Arthur Donker | No Smoking!

Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Ik las pasgeleden in de krant dat de Pais opperhoofd, Rosaria, vol goede moed een wetsvoortel wil doorduwen om in clubs en besloten ruimten het roken te verbieden omdat mensen ziek worden van de zogenaamde secondhand rook. Als ex roker van twee tot drie pakjes per dag heb ik daar geen last van als mensen wel of niet in een besloten ruimte roken, maar ja er zijn mensen die daar last van hebben, net als dat Jehova Bandidos om acht uur zondag morgen.

Zoals alles hier ze maken wetten en vergeten ook te kijken hoe ze dat gaan implementeren of wie de controle uit gaat oefenen en daar valt alles weer in elkaar want controle hier is een vies woord of lachertje.

De man doet zijn best om zieltjes te winnen voor de komende verkiezingen want de mensen die op Pais hebben gestemd zijn zwaar teleurgesteld in de slappe manier van handelen van de opperhoofd Dus zoekt meneer een makkelijk item om zieltjes te winnen en dat is roken, of de arme zielen bergen goud beloven of misschien wel een tegoed bon voor 100 gulden weggeven.

Maar niemand, maar dan ook niemand van die hele club van 21, die durft de grootste en zwaarste roker van Curaçao, de Isla ook maar één vinger naar uit te steken, want ze doen zoveel voor de gemeenschap, ze geven een bus cadeau, kussen de minister van Volksgezondheid op zijn dikke buik en beloven Knip baai op te knappen, geven een half miljoen aan de Citro want zo houden we de kritiek weg en praten we niet over de 18 doden per jaar en zolang het niet onze familieleden zijn schrijven we die 18 af als collateral damage, en zorgen er voor dat we zwaar adverteren in de media zodat ze niks negatiefs over ons durven te publiceren.

En wat doet de gemeenschap? Die geeft hun een prijs voor alle goeds wat ze doen, de minister van Volksgezondheid durft te zeggen dat zij een voorbeeld zijn voor andere Curaçaosche bedrijven wat op zich een belediging is voor alle mensen die op Blue Bay, Marchena, Wishi, Welgelegen, Parasasa, Piscadera wonen, want wij hebben daar dagelijk last van.

Als Citro de balls heeft zullen ze die cheque tijdens een persconferentie teruggeven aan die moordenaars maar het blijft moeilijk voor hun want geld stinkt niet, ook niet de rook van de isla!

Nog NOOIT is de uitstoot van de Isla zo hoog geweest waarom? Milieudienst werkt niet, de milieupolitie met hun gloednieuwe auto’s rijden van bye side naar by side om indruk te maken want verder doen ze nada, het is werkverschaffing a la Asjes. En de regering?

Muisstil want anders worden ze van de lijst voor relatiegeschenken eind van het jaar geschrapt of mogen ze niet meer op en neer vliegen in de privé plane van PDVSA met mooie geplastificeerde latina stoeipoezen aan boord.

Dus laten we nou in godsnaam die anti rook wet door duwen en laat de Isla met rust en begraven we die 18 mensen maar stilletjes elk jaar.

Ik blijf lachen op deze klip want het zijn een stel hypokrieten die ook mede schuldig zijn aan de dood van die mensen maar nog steeds de andere kant uit kijken want dat willen ze niet zien.

Door: Arthur Donker
te, Curaçao

Een Reactie op “Blog Arthur Donker | No Smoking!

  1. ja, je blijf lachen.
    De huichelaars in Forti zijn zich nu echt belachelijk geworden.
    anti rook wet, maar niet voor PDVSA…
    SCHANDE!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *