Ingezonden | Oliebollen

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bekend bij redactie aan het woord.

Er waren twee leidende oliebollen die beiden in de media opbiechtten hoe het toch komt dat olie schaars gaat worden op Curaçao. Eén wist al wat er nu kan gaan gebeuren op dit eiland, staat te lezen in het Antilliaans Dagblad. Beiden waren van tevoren geadviseerd/ gewaarschuwd door indrukwekkende organen.

Maar wisten het zelf beter in hun eindeloze eigenwijsheid.

Leidende figuren zijn verantwoordelijk. Het lijkt dat dit op deze rots niet geldt. Wel lusten, maar geen lasten? Wie draait hier uiteindelijk weer voor op? Juist ja, de kinderen die door hun moeders geprostitueerd worden om aan geld te komen, de zinloze moordslachtoffers en het volk dat van de ene verbazing in de andere valt bij de dokter, de notaris, de bank, de supermarket etc.

Als deze samenleving geleid wordt door emotioneel instabiele figuren die oliedomme beslissingen nemen, is het niet zo vreemd dat de economie er ook door besmet wordt, toch?

Naam bekend bij de redactie,
Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *