Ingezonden | Oliedom

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Oliedom Voorlopig zullen we nog wel blijven horen hoe slecht de deal met de nieuwe uitbater van onze raffinaderij is. Ik ben zelf geen expert maar als ik de schreeuwerds onder ons moet geloven is dit de slechtste deal ooit.

Wat ik echter mis is de aandacht voor het uitbetalen van de vele dienstjaren van al die werknemers door hun oudwerkgever.

Ik hoop niet dat we straks met de gebakken peren zitten omdat PdVSA ons een oor heeft aangenaaid.

Albert Comenencia,
Curaçao

Een Reactie op “Ingezonden | Oliedom

  1. De schrijver heeft het over, “het uitbetalen van de vele dienstjaren van al die werknemers”. Voor zover bekend kunnen de werknemers de komende 6 maanden op de loonlijst van CRU uit hun neuzen vreten.

    Waarschijnlijk kunnen ze pas een beroep op gewerkte dienstjaren doen als Klesch hen over 6 maanden niet overneemt maar dan kan het zijn dat de vogel die PDVSA heet, allang is gevlogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *