Ingezonden | Open brief aan mw. Zita Jesus-Leito, minister van VVRP

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we S.A. Berkemeijer-Balentina aan het woord.

Geachte MW. Zita Jesus-Leito,

Uit een persbericht van uw ministerie van VVRP heb ik begrepen dat u de klacht van Henriquez Law tegen het gedrag van de interim-directeur van ROP, mw. Cathline Cecilia, serieus zal nemen en u de zaak naar behoren zult laten onderzoeken.

Neemt u alleen klachten van advocaten serieus? En hoe staat het met de tientallen brieven van mijn man en van mij die u heeft ontvangen? Worden brieven/klachten van gewone burgers niet serieus genomen en daarom opzijgelegd?

Of moet ik ook in het vervolg via een advocaat mijn klachten indienen?

Advocaat Henriquez verzoekt u om op te treden tegen het gedrag van de interim-directeur van het uitvoeringsorgaan ROP Aan wie zal ik verzoeken om tegen u op te treden daar u steevast geen enkele brief van mijn man noch van mij heeft beantwoord.

Wat ik wel weet is dat mijn in januari overleden man, jarenlang geduldig in de rij bij het belastinggebouw heeft gestaan en maandelijks 1200 gulden (met liefde) heeft afgegeven.

Hoogachtend,

S.A. Berkemeijer-Balentina,
Curacao

Een Reactie op “Ingezonden | Open brief aan mw. Zita Jesus-Leito, minister van VVRP

 1. De Rechtsstaat

  Aha, dat is het doel van uw ingezonden stuk(ken):

  – Het onder de aandacht brengen dat, in uw opvatting, uw klachten niet adequaat worden afgehandeld bij het ministerie van VVRP,

  Dus resumerend maak ik van uw tot zo ver tweedelige “story” het volgende op:

  – U begon met de inleiding waarin u een ambtenaar zwart maakte, heeft aangegeven dat u illegaal heeft gebouwd en graag meedoet aan geschiedenis vervalsing.

  – Nu in de kern spreekt u de minister aan, u weduwe bent (sterkte alsnog) en wellicht geen belasting meer hoeft af te dragen.

  Ik blijf in afwachting van het slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *