Ingezonden | Parkeergatenkaas

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Tiny Hoekveld aan het woord.

Ik moest gisteren naar het keuringsstation voor een adreswijziging. De parkeerplaats erbij leek wel op gatenkaas. Wat een kuilen in het wegdek. En dan de naastgelegen loods die half is weggerot en zorgt voor een gevaarlijke situatie bij rondvliegende brokstukken.

De verantwoordelijke minister moet zijn ogen uit zijn hoofd schamen dat dit terrein er zo bij ligt. Hij komt daar waarschijnlijk nooit want daar heeft hij zijn mensen voor. Eerst ongelukken gebeuren en dan de schade opnemen en zeggen: wat erg dat dit gebeurd is.

Tiny Hoekveld,
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Parkeergatenkaas

 1. Tiny, zie het van de zonnige kant, als ze die gaten repareren moeten er weer drempels komen, bovendien weet je nu dat jou auto nog in goede staat is qua chassis en wielophanging anders had er wel wat afgebroken.
  Het is gewoon onderdeel van de keuring, heel slim gedaan.

 2. Onderhoud daar hebben we nooit van gehoord , de overheid onderhoud bijna niets het is een grote droefenis .
  Verkeersbeurs in Nederland .
  Op google vind je alles !
  Pero nos mes por !!!

 3. Abraham Mossel

  @ Tiny, vraagje, hoe lang woon jij op deze klip, twee maanden of zoiets!. Neem eens een dag de tijd om het eiland rond te rijden, dan kom je tot de conclusie hoe dom je opmerking is over gaten in de wegen, heel Curacrim is één gat. @ Trui en politici hebben allemaal een gat ( belastinggeld) , maar dan in hun hand als ze Überhoubt een hand hebben.

 4. Sorry Tineke, maar het geld voor reparatie hebben we besteed aan een peperdure snoepreis van PAR mannetje Walraud, samen met 6 andere volslagen graaiende onbenullen op het gebied van verkeer, naar een verkeersbeurs in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *