Ingezonden: ‘Peace’

Brief

Ingezonden brieven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN.
Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we JOHN H. BASELMANS aan het woord

OM TOT een ware oplossing te komen zal men zich niet moeten vergrijpen aan verbale agressie noch aan geweld dat maakt dat alles weer verloren is. Accepteer de zaken niet, maar laat dat merken door passief te zijn.

– Ga op de grond zitten en praat gezellig met diegene naast je.
– Ga niet naar het werk.
– Stop de machine die deze maatschappij in stand houdt.

Het gegeven is simpel, het systeem en zijn maatschappij hebben ons burgers nodig om hen in die ruime zetels te houden. Werken wij niet dan zijn zij niet lang gegarandeerd van hun riante inkomen. Denk even aan de flowerpower-periode waar grote oorlogen en veel agressie is doorbroken en een compleet systeem is lam gelegd. Men moest met een compromis komen.

Dat is nog steeds geldend, ook in de huidige wereld.

We zien de laatste jaren dat de wereld vreselijk agressief aan het worden is. Men is duidelijk mondiger aan het worden. Toch eindigen deze acties veelal in een agressief einde. Dit is wat het systeem/de huidige maatschappij juist wil. Dit is waar de bewuste vrijmetselarij en hun top op uit is en wat beschreven staat in hun vele rituelen.

Agressie is wat men vanuit het systeem uitlokt, en dat veelal via de politiek, justitie en de maatschappij en hun bazen. Daardoor kunnen door een corrupt rechtssysteem deze personen gemakkelijk vervolgd, opgesloten en geëlimineerd worden. Een vreedzaam mens is niet aan te pakken in een maatschappij. Deze taak heeft de kerk op zich genomen door vreedzame mensen blind en afhankelijk te maken.

Wees niet agressief, uit je ongenoegen door niet deel te nemen aan dit systeem en laat het systeem gaar koken in zijn eigen corrupte wereld.

Peace’ mensen, dat is het antwoord voor alle problemen.

‘Peace’.

Door: JOHN H. BASELMANS
te, Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *