Ingezonden | Pedofilie in de top van onze eilanden

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H. Baselmans aan het woord

Een beetje geïnformeerd persoon kent de zaken van Mark Dutroux (België) en Joris Demminck (Nederland). Eindeloze rechtszaken die al jaren slepen en waar namen naar boven gekomen zijn van de absoluut grote onder de groten. Personen aan de top die met kinderen sekspelletjes hebben, kinderen verkrachten en zelfs kinderen offeren! Dat allemaal omdat rein bloed hen bepaalde krachten zou toebedelen. Dit is allemaal uitgekomen bij het doornemen van de vele rapporten die in omloop zijn en onderzoeken bij personen die direct of indirect bij betrokken waren (en nog zijn). Ondertussen zijn er tientallen verklaringen en video’s van slachtoffers die deze vuile wereld overleefd hebben. Vreselijke getuigenverklaringen van offeren tot vele vreselijke seksuele handelingen die bij deze personen zijn uitgevoerd.

Bij het wroeten in deze files en vele van deze zaken beschreven te hebben in mijn boek “de Matrix van het systeem” kwam ik tot een vreselijke ontdekking. Deze hele pedofilielijn loopt tot onze eilanden door en wordt hier op onze eilanden ook zorgvuldig in stand gehouden. Het zijn mensen op cruciale plaatsen zoals in justitie, politiek en zakenwereld. Het waren ook mensen van die club die ons vroegen om kinderen te leveren zonder enige familiebanden! Nu blijkt dat deze link terug te voeren is naar de pedofiliewereld van Europa die in dienst is van justitie en groten aldaar.

Ook waren er al lokaal geluiden te horen van pedofilie in justitie maar ook over het offeren van kinderen (waar wij benaderd voor werden). Vanuit de oude politiehoek weten we dat er veel gesjoemeld is rond en om pedofiele geestelijken maar ook om hooggeplaatste personen te beschermen in deze maatschappij. Er is blijkbaar nog niet veel veranderd, alles lijkt er sterk op dat dit nog altijd gaande is. Ga maar eens als slachtoffer je melding maken bij de nodige instanties en dan zie je dat als het te veel wijst naar de top die aangiftes verdwijnen of in de doofpot worden gegooid. Dat allemaal onder het mom dat er niet genoeg bewijs is (lees, te dicht komt bij machtige personen). Natuurlijk krijg je dat te horen omdat er geen degelijk onderzoek wordt gedaan. Zeker niet als de vinger wijst naar een van de personen in de top.

Wat de laatste tijd opvalt is dat we zelfs nu een meldpunt hebben voor slachtoffers van kinderleed. Begrijpelijk, want dan kan men de slachtoffers meteen onder druk zetten als ze met een melding komen die eventueel te veel naar een van de hooggeplaatste personen zou wijzen. Iets wat we al meerdere malen gezien hebben in Europa en dus ook op onze eilanden gaande is. Ook blijkt er weinig animo voor slachtoffers om zaken te melden wat verklaarbaar en niet vreemd is. Let maar eens op, als men personen pakt en in het openbaar aan de schandpaal zet zijn het personen uit de lagere klasse en/of personen die via de club CID opgeruimd moeten worden van het maatschappelijk toneel (even denkende aan Hans Willems). Er is tot op heden lokaal nooit een hooggeplaatste ter verantwoording geroepen voor zijn pedofiele acties, zoals we nu elders wel zien.

Pedofilie is hier op onze eilanden in de hoge lagen duidelijk aanwezig en wordt beschermd door eenzelfde rechtsgang als waar wij burgers het aan zouden moeten melden. We hebben een troost; Dutroux en Demminck zijn al gevallen, Teeven is kennelijk de volgende en zo komen we dichter en dichter ook naar onze eilanden waar die personen nog “spelletjes” spelen met minderjarige kinderen.

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

7 Reacties op “Ingezonden | Pedofilie in de top van onze eilanden

 1. Bartje,

  Baselmans – hij is een ongeleid projectiel – schiet soms ook wel in de roos!

  Laten ze de reisjes van Camiel Eurlings naar Aruba maar eens onder de loep nemen.

  De vrindjes van Camiel zullen gaan spartelen.

  Een oud spreekwoord zegt: potten blijven potten. Shakespeare zei ooit : what’s in a name. Shakespeare kende Eman niet. Daarom draaide hij de name niet om.

  Maar Baselmans kun je niet omdraaien, ook zijn waarschuwingen niet!

 2. En toen?….werd ik wakker !! 🙂

 3. Ik geloof dat onze politici, statenleden etcetera met paardenoogkleppen en oordopjes rondlopen. Wij schrijvers van ingezonden stukken bekommeren ons om diverse gevallen die zich voordoen binnen onze gemeenschap. Eigenlijk zijn wij de onbetaalde adviseurs van de overheid. Ik heb me diverse keren via de nieuwsmedia afgevraagd of onze politici wel kennis nemen van de ingezonden stukken in de kranten of op websites als KKC. Vooral die stukken die relevant zijn. Laatst kwam ik een statenlid tegen, voor het parlementsgebouw. Ik vroeg hem of hij mijn brief tegen ‘community boxes’ heeft gelezen. Hij zei nog niet, maar dat dat niet door kan gaan. Hij zal een kijkje nemen in zijn interne mail. Ik zei tegen hem dat ik die brief vanaf juli 2015 heb geschreven en persoonlijk afgeleverd bij Bureau Telecommunicatie en Post. minister VVRP en de Staten. Hij moest naar binnen in verband met andere zaken. In ieder geval geen enkele statenlid heeft zich tot nu, geweerd tegen dit project van ‘community boxes’. Dus als de Statenleden lezen dat er zulke geruchten, zoals Baselmans pretendeert, de ronde doen, hadden ze allang moeten duiken in deze aangelegenheid.

 4. Ook op Aruba gaan de geruchten dat “hoge heren in de politiek” zich vergrijpen aan jonge kinderen en dan vooral jongetjes. Het ” Joris Demmink probleem” doet zich echter voor: iedereen dekt iedereen. (zowel letterlijk als figuurlijk!)

 5. Op Banda Bou is dit een groot probleem maar niemand die wat doet

 6. Kinderen dienen ten koste van alles beschermd te worden!!!

 7. Hetgeen u naar voren brengt is uitermate verschrikkelijk. Er dient een speciale ‘taskforce’ ingesteld te worden om hetgeen u naar voren brengt, namelijk dat ook op ons eiland deze verschrikkende taferelen zich voordoen, verder te onderzoeken. Maar tja, het hangt er vanaf hoe serieus het OM en andere instanties uw ‘aantijgingen’ opnemen.
  Harde bewijzen tellen en ook het adagium ‘not guilty until proven’. Maar toch de moeite waard om een duik in uw materiaal te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *