Ingezonden | PIN in het verkeerde keelgat

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josef Martina aan het woord.

Het bericht van de PIN in het Antilliaans Dagblad van 4 april is mij eigenlijk een beetje in het verkeerde keelgat geschoten. Het was toch deze partij die bijvoorbeeld de regering ‘Pik’ Pisas ondersteunde.

Misschien kan de woordvoerder van deze partij uitleggen waarom en hoe het toch komt dat het – behalve vanaf 2010 – tot op de dag van vandaag zo slecht is gegaan met de financiën van het Land Curaçao, natuurlijk zonder een keer te proberen het op het externe te gooien.

Ik bedoel eigenlijk maar dat zij ook de spiegel moeten voorhouden, want laten we wel wezen ook deze partij en de rest van de ‘pret’-Staten hebben niets maar dan ook niets voor de 30 procent die buiten de bekende boot vallen gedaan. Ergo u zadelt iedereen op met ‘de schouders eronder te zetten’.

Misschien een idee een deel van uw maandelijkse door de belastingbetaler opgebrachte gelden in te leveren. Wellicht dat er dan nog enig respect overblijft.

Josef Martina,
Curaçao<

5 Reacties op “Ingezonden | PIN in het verkeerde keelgat

 1. De Rechtsstaat

  Mevrouw Camelia-Römer zat in kabinet Koeiman begin 2017.

  Deze mevrouw was de eerste die destijds riep: “gouverneur” moet niet bij het kruisje tekenen maar het besluit naar NL sturen zodat wordt ingegrepen.

  Tijdens de toer van kabinet Pisas, kreeg deze mevrouw het met Davelaar (m.b.t. aanvoering lijst PNP) aan de stok, en vervolgens haar eigen partij opgericht.

  Dus stel ik “als je een stuk begint met onwaarheden, het hele stuk ongeloofwaardig wordt” of i.i.g. niet lezenswaardig.

 2. Tjaa @de Rechtsstaat
  The truth is quite unacceptable right?🤡🤡

 3. Fred Schiedam

  @De Rechtsstaat: hoezo?

 4. De Rechtsstaat

  Als uw betoog begint met deze onzin: “Het was toch deze partij die bijvoorbeeld de regering ‘Pik’ Pisas ondersteunde”, dan is de rest van het stuk van de kwaliteit “lik-mijn-vessie”!

 5. Suzy Romer en haar gigolo Alvin Daal hebben vooral hun best gedaan voor zichzelf en hun vriendjes.

  Onderzoek de aanstellingen bij Bureau Post en Telecom maar eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *