Ingezonden | Reactie op ingezonden brief Omari Girigorie

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Nuel Douglas aan het woord.

Reactie op ingezonden brief Omari Cirigorie, Amigoe 11 september BON OMARI Girigorie, 200 punto pabo. We moeten blijven hameren mentaliteitsverandering ten gunste van dit eiland. Zowel bij de politici als de burgers. We moeten met zijn allen moediger en kritischer worden.

Ook onze journalisten moeten gedurfder worden in hun interviews met politici. Er wordt op dit moment een (1) vraag gesteld en de ondervraagde kletst het hele interview door, soms leugens vertellend, zonder onderbroken te worden voor uitleg van hetgeen hij beweert. De journalist durft de politici niet te confronteren met diepgaande vragen over de materie: hem/haar voor het blok te zetten.

Ook de redactie van deze krant heeft de neiging de harde kritische inzendingen niet te publiceren. Jammer. De tijd is gewoon harder geworden en die zoetsappige opmerkingen krijgen geen gehoor.

Bij deze wil ik me nogmaals richten tot de minister van Verkeer. Wat bent u toch slap bezig. Mijn vraag aan u is wederom: wanneer doet u iets aan die wet, zodat door de politie opgetreden kan worden tegen die asociale autorijders met hun verblindende lichten ‘s avonds. Dat brengt ook geld in de Staatskist, al die boetes

Ziet u dan niet dat het alsmaar erger wordt, Ik zie auto’s, ‘s avonds rijden met een breed, scherpe tl- vormachtige lamp, ABC-bussen rijden tegenwoordig ook vaak onnodig met groot licht. Zelfs de politie, die hiertegen zou moeten optreden, doet lekker mee.

Twee jaar geleden heb ik u ook al hierom gevraagd, En anderen misschien nog eerder. Duurt het zolang om die stomme wet te veranderen of houdt u zich alleen maar bezig met gaatjes vullen en dammen laten maken van ons wegdek.

Denkend aan Arthur Donker: “Kunnen jullie nog steeds lachen op deze klip?” Ik niet.

Nuel Douglad,

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *