Ingezonden | Remitido

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

De maffia heeft weer een belangrijke stap gewonnen.

Laten we beginnen met een brief die verzonden is naar vele politici op Bonaire

Hierbij een artikel over een ontmoeting tussen de politieke kandidaat heer Elvis Tjin-A-Sjioe met de vermoedelijke crimineel van La Guajira Kiko Gomez.

Kiko Gomez is opgepakt voor moord op 3 mensen van de politieke tegenpartij, ook beschouwd als hoofd van een grote net drugstransport in La Guajira. In november 2013 werd hij bij terugkeer uit Aruba aangehouden. Ik kreeg te horen dat Elvis Tjin-A-Sjioe een goede kandidaat is en grote kans maakt om de komende verkiezing te winnen op Bonaire. Blijkbaar is Elvis Tjin-A-Sjioe op Aruba gekomen om van Mike Eman de strategieën te leren hoe de verkiezing te winnen.

Mike Eman op zijn beurt heeft gebruik gemaakt van de diensten van JJ Rendon, een Venezolaan wonend in Amerika die duistere strategieën gebruikt om verkiezingen te winnen.

JJ Rendon heeft de verkiezingen geleid voor President Santos in Colombia, maar hij moest ontslag nemen nadat de drugshandelaar Calle Serna zich gemeld heeft bij DEA Aruba en hen inlichtte dat de groep Calle Serna 12 miljoen dollar heeft gegeven aan JJ Rendon zodat hij kan regelen met president Santos dat Calle Serna niet aan Amerika wordt overgeleverd. JJ Rendon heeft het geld aangenomen maar zich niet aan de afspraak gehouden. Dit bedrag zal wel gebruikt zijn voor de verkiezingen van Mike Eman op Aruba zodat het gewassen kan worden of JJ Rendon heeft dat geld ergens anders gestationeerd. Dat is Amerika nog aan het onderzoeken.

Ik heb een uitgebreid onderzoek gedaan naar JJ Rendon want terwijl het nieuws van 12 miljoen naar buiten kwam, liep JJ Rendon samen met Mike Eman en Elvis Tjin-A-Sjioe openlijk door de straten van Aruba , Mike Eman ontkende JJ Rendon te kennen. Ik heb een onderzoek gedaan en ben erachter gekomen dat de regering van Aruba inderdaad gebruik heeft gemaakt van de diensten van JJ Rendon tijdens de verkiezing.

JJ Rendon gebruikt tactieken van heel erg liegen over zijn politieke rivalen, stijl van Goebbels in Duitsland tijdens WWII. Vertel leugens over je rivaal en blijf liegen totdat het volk dat gelooft. Hij maakt gebruik van duistere psychologie om zo het volk te overtuigen om te stemmen op zijn kandidaat, zonder dat het volk doorheeft dat het misbruikt wordt.

Het is heel belangrijk om het volk van Bonaire te behoeden voor een persoon als Elvis Tjin-A-Sjioe die net deed of hij op Aruba kwam werken als coördinator van ex-Minister Richard Visser, en veel geld van het volk van Aruba heeft verdiend en ondertussen op Bonaire met zijn eigen campagne bezig is.

Ik zou ook niet willen dat Bonaire meemaakt wat wij op Aruba meemaken, dat we een Minister-president hebben mr. Mike Eman die contacten houdt met grote drugshandelaren en met zijn beleid Aruba op de klippen laat lopen.

Hoogachtend,

Mevr. Edwina Henriquez Advocaat internationaal voor mensenrechten en democratisering

Een aangrijpende brief van iemand die het goed voor heeft. Maar wat speelt er werkelijk achter de politiek een politiek waar wederom een greep naar de macht wordt gedaan?

We weten ondertussen dat de maffia de politieke wereld in handen heeft. We zien dat op onze eilanden heel duidelijk. st. Maarten lijkt de top te zijn maar daar zit meer de gevestigde Italiaanse maffia die het wegsluizen moet regelen van de eilanden Curaçao en Aruba. Uit onderzoek blijkt dat de ware maffia top zit op Curaçao.

Ondertussen is er op deze eilanden een hevige oorlog gaande tussen de Italiaanse en de Colombiaanse maffia. Het leek dat er enkele jaren, na het uitschakelen van MFK de Italiaanse maffia weer de touwtjes in handen kreeg. Alleen via Aruba waren er nog sterke banden met Colombia. Op Bonaire werd de overwinning van Elvis Tjin-A-Sjioe voor alsnog in bedwang gehouden.

Ondanks de vele Colombiaanse tegenvallers en de processen tegen lokale personen die samenwerken met deze Colombiaanse maffia wist de Italiaanse maffia via Venezulaanse kanalen het witte goud op de markt te houden. De tussenstap Venezuela was een gouden stap en dekte meteen het vele geldsluizen wat er op de eilanden gaande is via belachelijke projecten en investeerders. Ook de ISLA blijft in deze een grote rol spelen.

Maar we hebben ook nog een Bonaire die dacht door het vormen van de laatste coalitie de maffia dans te ontspringen. Men wilde hebben dat Elvis Tjin-A-Sjioe niet aan de macht kwam. Maar de werkelijkheid werd anders. Huidige regeerders werden naar horen zeggen omgekocht en onder druk gezet om zo de huidige Boneriaanse politiek te laten klappen. Hetzelfde is ook meerdere malen uitgevoerd op de eilanden elders in ons koninkrijk. De groep die daar achter zit heeft per direct heer Elvis Tjin-A-Sjioe er neer gezet. Uit vele berichten kan je opmaken dat de heer Elvis Tjin-A-Sjioe om gaat met ware criminelen en nauwe banden heeft met de Colombiaanse maffia en de AVP Aruba. En zo komen we ook bij de lijn vanuit Colombia met de partij MFK waarvan een rechtstreekse lijn naar Nederland loopt. Door deze connectie is de handel van het witte goud vanuit Colombia veilig gesteld.

Door deze zeer uitgedachte strategische zet op Bonaire weet Colombia weer terug in het drugsland Nederland te komen en dat gesteund via Aruba en Curaçao. Voor st Maarten zal het moeilijk tijden worden daar zowel Colombia, Venezuela en de Italiaanse maffia aanspraak gaan maken op hun deel. Aruba zal nog meer gaan leven en Curaçao zal de volgende stap zijn om ook daar de Colombiaanse maffia via heer Schotte weer op zijn plaats terug te krijgen, iets wat nu al kennelijk beslist is.

Het is jammer dat onze eilanden een speelgebied zijn van zowel de Amerikaanse als de Nederlandse politieke maffia dit om alles zoveel mogelijk een “ver van hun bed show” te laten lijken! Vanaf die twee landen is de totale regie over deze vieze praktijken. Nu rijst de vraag: Hoe zal de joodse gemeenschap dit oplossen? Want de Italianen zaten in hun zak maar de Colombiaanse maffia hebben niets met deze joodse groep. Kogels zullen er gaan vliegen en we zullen eilanden zijn die nog sterker onder een ander regiem gaan vallen. De vraag is hoeverre kan Nederland / Amerika dat nog wereldwijd verantwoorden?

We gaan er van uit dat geld wonderen doet en in deze drugs maffia wereldhandel is geld absoluut geen probleem en blijven er regeerders omgekocht worden ten behoeven van het witte goud en de handel die hierom heen uitgevoerd wordt.

Wel is duidelijk dat de strijd Italië – Colombia nog niet gestreden is en we hebben nu een derde Venezolaanse speler die we als buurman hebben. Ondertussen val Bonaire moeten gaan wennen aan kogels en vele bedreigingen en criminele activiteiten. Maar laten we zeggen het is de tijd waar alles veranderd en alles in de lade “verleden” gaat verdwijnen.

John H Baselmans-Oracle

Dokterstuin 237

Curacao

05999-864-3595

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *