Ingezonden | Rondje OM …

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

De heer Monk heeft iets nieuws ontdekt. Tenminste, dat denkt hij. De regering probeert volgens hem de raffinaderij om zeep te helpen dus trekt onze Carlos (weer) naar het OM voor de zoveelste aangifte.

Volgens mij moet de koffie van de heer De Jong goed smaken, dat ze daar de deur platlopen,

Albert Comenencia,
Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden | Rondje OM …

  1. Drechi pa bosnan Tur

    Deze heer A. Comenencia heeft zijn tong niet alleen om te praten…….. Wilde een tijdje terug terluiks ook nog even eigenhandig een van de grootste moordenaars van de WIC tot “held” bombarderen hier op Curacao….. Met standbeeld en al!!!! Hoe haal je het in je hoofd: CHUPADO mayor!!!!!! Bah…..

  2. Deze monk is zelf grote wetsovertreder toch, weten we allemmal op kkc, toch kan het niet nalaten weer op te sommen, fraudeur, brandstichter, dronken rijden zonder een wettelijk nodig papier. Nu jij.

  3. @Comenencia,
    Het is niet de koffie bij de Jong dat goed smaakt, maar de stank in de Staten waardoor het parlement (controlerende taak) niet functioneert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *