Ingezonden | Selikor

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we A. Maduro aan het woord

DE SERVICE van Selikor laat steeds meer te wensen over. Oktober en november 2015 was het ook een (smerig) drama in Dominguito en omstreken, met overal volle vuilnisbakken en rommel in de straten. December ging redelijk op orde. Maar dezelfde ellende is inmiddels weer begonnen. Kijk ons straataanblik hedenmorgen. Selikor is dus weer twee weken geleden voor het laatst geweest Niet alleen bij ons, ook bij de buren om de hoek.

Waarover heeft men het de laatste tijd regelmatig ook alweer? Oh ja…voorkoming van onhygiënische omstandigheden, vliegen/ongedierte, zika!

Diverse malen hebben wij deze situatie aangekaart bij het management via hun eigen site, follow-ups via de info e-mail. Krijg je een bevestiging terug met de mededeling dat ‘a satisfied customer hun biggest asset is’. Ja, serieus!

Erop gewezen dat er maandelijks 100 procent aan hun wordt voldaan en we amper 50 procent service mogen ontvangen.

Redenen als ‘truck ta dana’ zijn is niet langer acceptabel. Een bedrijf als Selikor is schijnbaar niet capabel om de tools (beter) te onderhouden?

Beste directie, doe hier nu daadwerkelijk eens iets aan! Jullie zitten in een prachtig gebouw, laat jullie performance dat ook uitstralen.

Verzoeken om begrip plaatsen in de kranten, laat dat gerust achterwege. Heeft het volk niets aan.

Een afgevaardigde sturen (weken na klacht) als de rommel grotendeels inmiddels is opgeruimd, zoals in ons geval, er even niet te zien valt, hoeft nu dus ook niet weer te gebeuren. Wat voor toegevoegde waarde had dat? Voor ons nog steeds volstrekt onduidelijk. Daarna ook niets meer van u vernomen.

A. MADURO

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *