Ingezonden | Sherlock Holmes……

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

De minister van VVRP heeft tijdens de afgelopen wekelijkse persconferentie gezorgd voor wereldprimeurs. Door het invoeren van nieuwe technieken moeten de nieuwe wegen vanaf nu minstens vijftien jaar meegaan.

Waarschijnlijk heeft ze nooit op de weg naar Bándabou gereden. Daar zijn kilometers weg minstens 30 jaar goed gebleven. Vóór aanvang van de werkzaamheden dient er verplicht een informatiesessie plaats te vinden voor alle betrokken. Leuk, wordt er ook eens aan ons gedacht.

En als klap op de vuurpijl een topper: om het verkeer veiliger te maken zullen sommige wegen smaller worden. Kan de politie gelijk alle snelheidscontroles afschaffen en een hoop geld besparen. Kunnen ze eindelijk nieuwe uniformen kopen. Ik hoop dat ze nog lang mag aanblijven als minister…

Albert Comenencia,
Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *