Ingezonden | Slechte kwaliteit versproducten

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Ans Wolkers aan het woord.

Zeker de laatste helft van 2018 en afgelopen maand merk ik dat de verse producten zoals het meeste fruit, aardappels, uien en diverse soorten verpakte sla enzovoorts zeer slecht houdbaar zijn en binnen drie dagen, zeker de mandarijnen, peren, appels en druiven, met een dikke schimmel laag zitten en de peren bruin zijn van binnen.

1k zie mensen de rotte druiven uit de verpakking halen en de kiwi’s zitten vaak beurs in de verpakking, of ze zijn zo hard dat ze na een week op de fruitschaal gelegen te hebben nog steeds keihard zijn! Natuurlijk ben ik gaan klagen over bovenstaande, maar het is niet één supermarkt waar ik boodschappen doe. 1k koop bij diverse winkels en het is bijna overal hetzelfde verhaal.

Wat is er aan de hand bij de supermarkten, staat de koelcel bijna op vriezen zodat het fruit en de groenten er langer mooi uitzien als de vakken gevuld worden in de winkel?

Maar zodra ze van een normaal frisse winkel mee naar huis gaan, dan begint de ellende en kan ik soms de helft weggooien na een paar dagen! 1k weet dat er meer mensen zijn die deze ervaring hebben met hun groenten en fruit, vooral mensen die net als ik één keer per week boodschappen doen, want ik heb geen supermarkten in de buurt. Misschien kunnen we met zijn allen klagen, want de boodschappen zijn heel erg duur geworden de laatste jaren, maar de kwaliteit is er niet op vooruitgegaan.

Ook klagen veel toeristen dat het veel duurder is dan in hun eigen land om hier boodschappen te doen, veel producten komen niet uit Nederland, maar uit diverse landen om ons heen. 1k zou de supermarktmanagers willen vragen geen derde keuze groenten en fruit te verkopen voor eerste klas prijzen, dat is volksverlakkerij!

Ans Wolkers,
Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *