Ingezonden | St. Eustatius op de blaren

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Fred Rabeling aan het woord.

De heer Clyde van Putten schreeuwt moord en brand; maar brand was er in het huis van de Nederlandse Antillen vóór 10-10-‘10 al. Alle eilanden wilden weg uit het Nederlands-Antilliaanse staatsverband behalve St. Eustatius.

St. Eustatius heeft hier niet voor gekozen, stelt de heer Clyde van Putten terecht; maar St. Eustatius nam ook geen enkele verantwoordelijkheid om uit het brandende huis (verlaten door een ieder en met een schuld van 5 miljard gulden) een vluchtweg te nemen door een keuze te maken uit één van de drie reële opties bij het referendum.

Enige vorm van volwassen gedrag kan St. Eustatius niet verweten worden en daarom is ingrijpen terecht dunkt mij.

Fred Rabeling,
Curacao/Bonaire

2 Reacties op “Ingezonden | St. Eustatius op de blaren

  1. @Een handreiking naar St. Eustatius in de vorm van voorlichting en communicatie m.b.t. binnenlands bestuur en staatsvorming zou eerder op z’n plaats zijn.

    Flauwekul. Van Putten wil Statia regeren als prive eiland en zichzelf verrijken!

  2. @Rabeling wijst naar volwassen gedrag. Echter, niet verbazingwekkend voor elkeen dat met opvoeding te maken heeft (of gehad), gaat de overgang naar volwassenheid gepaard met overdracht van kennis over en ervaringen. Een handreiking naar St. Eustatius in de vorm van voorlichting en communicatie m.b.t. binnenlands bestuur en staatsvorming zou eerder op z’n plaats zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *