Ingezonden | Stank en lawaai!

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Johan van Eenennaam aan het woord.

Laten we maar eerlijk zijn: Onze ‘werelderfgoedstad’ stinkt! Wil je een voorbeeld? Loop over de Scharloobrug de stad in of uit, de poep en urine van de markt en barkjes rijzen de pan uit!

Als we naar de stad gaan neem ik een mondkapje mee én oordoppen, want dat is de tweede plaag, de zogenaamde ‘muziek’ die het gezellig moet maken, is ontaard in een vreselijk lawaai, dat het tot een beproeving maakt om door de stad te wandelen. Vooral op het Brionplein en af en toe tegenover het Douane- gebouw en soms op het Wilhelminaplein, is het ergerlijk. Waarom moeten die bassen alles overstemmen?

Waarom moetje de ‘muziek’ van het Brionplein op Pietermaai kunnen horen? Dáár is het dan net hard genoeg! Nee, ik maak geen grapje, het is werkelijk bij de wilde beesten af. De stadsautoriteiten heb- ben heel wat op hun geweten en heel wat te doen om dit te verbeteren. Vraag maar advies aan deskundi- gen! Hoe vaak moet ik daar nu nog over schrijven?

Johan van Eenennaam,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | Stank en lawaai!

  1. Fred Schiedam

    Het is op een deskundige wijze de stad uitsturen van toeristen.

  2. Dat noem je cultuur

  3. Watje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *