Ingezonden | Stank- en rookoverlast

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Frits Pel aan het woord.

We houden toch allemaal rekening met onze medemens — of toch niet?

Deze foto is donderdagochtend 10 januari 2019  om 06:35 gemaakt | Fits Pel

Donderdag 10 januari 2019

Vorige week nog werd er uitgebreid aandacht besteed in de kranten en op de (sociale) media aan de stank- en rookoverlast die de bewoners van Santa Catharina, Seru Melon, Seru Coral en omstreken regelmatig ondervinden.

Deze foto is donderdagochtend om 06:35 gemaakt.

Goedemorgen. Lekker geslapen? Of toch niet?

Frits Pel,
Curacao

7 Reacties op “Ingezonden | Stank- en rookoverlast

  1. @Meloen. Ze huren idd anderen in. Dat schreef ik ook. Maar ken ook mensen die het in eigen tuin, of op eigen stuk land bij huis gewoon in de hens steken.

  2. Joep Meloen

    @ John bash,

    Het zijn vaak niet de huiseigenaren die het tuinafval dumpen, het zijn de mannetjes die het, tegen betaling, komen ophalen, beloven het naar de landfill te brengen en het dan maar dumpen in de mondi. Daarmee besparen ze de brandstof en geld voor de landfill, welke ze natuurlijk wel in rekening brengen. Veel huiseigenaren hebben niet zo’n grote auto waar al dat afval in kan.

    Daarnaast heb je de idioten die hun huisafval gewoon dumpen in de mondi. Maar dat doen ze gewoon zelf, huren ze niemand voor in.

  3. Lapas. De cultuur van een heleboel mensen op dit eiland, is om hun tuinafval en ander afval in hun eigen tuin te verbranden, dan wel op illegale wijze door een ingehuurde ergens met een grote of kleine truck te dumpen en vervolgens in de hens te steken. In plaats van naar de landfill te rijden.
    Neen ze zijn te bed*ndert om een stukkie verder te rijden. Met alle gevolgen vandien. En dit heeft niets met schreeuwen te maken en dikke portemonnees. Dit heeft te maken met gebrek aan fatsoen en een overdaad aan egoisme.

  4. Waar is Suzy gebleven ?

  5. Volgens @Hans, “Yep, Beflapas, dat merk je zelf wanneer jij op Campo afrekent, toch?” Ik geef toe, dat is waar, de vrouwen daar doen het niet voor de liefde maar voor het geld en een dikke portemonnee is een goede incentive.

  6. ‘het gaat niet om wie het hardst schreeuwt maar vaak wie de dikste portemonnee heeft.’

    Yep, Beflapas, dat merk je zelf wanneer jij op Campo afrekent, toch?

  7. Ik lees, ” de stank- en rookoverlast die de bewoners van Santa Catharina, Seru Melon, Seru Coral “. Gek genoeg zie ik de arme wijk van Marchena niet in de lijst. Zo gaat het vaak in dit land, het gaat niet om wie het hardst schreeuwt maar vaak wie de dikste portemonnee heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *