Ingezonden | Veertig eerste consulten cadeau

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Achim Henriquez aan het woord.

Advocaat Achim Henriquez deelt zijn verjaardag met kadootjes aan anderen

Op 17 april aanstaande word ik 40. Een mijlpaal en dat moet gevierd worden. Ik heb dit keer ervoor gekozen om mijn verjaardag te vieren door anderen binnen onze gemeenschap te helpen. Dat wil ik doen door gebruik te maken van mijn beroep als advocaat.

Ik ga daarom 40 eerste consulten bij ons kantoor cadeau geven aan 40 mensen. Na veel nadenken hebben we een paar spelregels opgesteld in een poging die mensen te bereiken die onze hulp het hardst nodig hebben.

De spelregels zijn als volgt:
1. Je hebt een juridisch geschil of ander juridisch probleem (op Curaçao) dat te maken heeft met, of gelieerd is met een van de volgende onderwerpen: bouwvergunningen, illegaal bouwen, illegale occupatie van gronden, het verkrijgen of verlengen van erfpacht of huurgronden.
2. Je meldt je geval aan bij ons kantoor uiterlijk op 19 april 2019 door een e-mail te sturen naar met vermelding van je naam en een beschrijving van het geval (dus niet bellen, maar e-mailen).
3. De eerste 40 meldingen die voldoen aan punten 1 en 2 krijgen een afspraak voor een gratis eerste consult van een half uur ingedeeld. Dit zal per e-mail worden gecommuniceerd. In die e-mail zal ook uitleg worden gegeven over alle documenten die meegenomen moeten worden naar de afspraak.
4. Op de Facebookpagina van Henriquez Law zal er op 20 april aanstaande een update worden gegeven over deze viering.

Ik hoop dat ik met deze actie voor ieder jaar dat ik leef, iets terug kan geven uit dankbaarheid.

Achim Henriquez, Curaçao

13 Reacties op “Ingezonden | Veertig eerste consulten cadeau

 1. Fred Schiedam

  Foei KKC

 2. Curacao Revisited

  @Henk: jouw huis schilder vraagt waarschijnlijk niet na de 1ste muur een uur tarief van 500ANG 😀

 3. Mijn huisschilder doet ook de eerste muur gratis.

 4. Misschien moet de heer Henriquez eens diep contempleren over de volgende stelling : Een nobel en eerbaar persoon doet pas iets terug voor de samenleving indien deze persoon dat 100% onbaatzuchtig en volledig belangeloos doet. Deze ” verkapte crypto reclame stunt” doorstaat de “altruïsme” toets niet en derhalve verdient deze actie het predikaat “onbaatzuchtige liefdadigheid voor de maatschappij” , niet. Zo dom zijn we hier op het eiland nou ook weer niet hoor , meneer Henriquez. 😉

 5. Curacao Revisited

  Als je echt iets aan de samenleving wil teruggeven, verlaag dan je tarieven of geef een deel van je winst aan goede doelen. Hele hypocriete actie van deze patser.

 6. Het AD plaatste dit stuk als ingezonden brief.

  KKC had wat kieskeuriger mogen zijn, hier heeft datzelfde stuk toch meer standing.

  Het is niet meer dan een mierzoete doorzichtige advertentie.

 7. @Bert
  Het AD trapte er in, KKC nam het over. Met alle respect voor de knipsel overigens.

 8. Ik krijg tot nu toe altijd het eerste consult gratis bij mijn advovcaat.

  Koekje uit eigen doos lijkt mij.

 9. Een ‘eerste’ consult zou altijd gratis moeten zijn. Gelukkig zijn er advocaten op dit eiland die dit standaard doen en dan niet voor maximaal een half uur.

 10. Misschien kan Beflapas dit werkelijk unieke concept op Campo introduceren,

  Eerste half uur gratis, als je 2 uur op de kamer blijft.

 11. Iets voor KPMG?

  Eerste halfuurtje gratis, daarna betaal je duizenden guldens voor de volgende uren voor de partnerpatserbak van Lindomar Scoop.

 12. Wat een doorzichtige reclametruuk. En dan nog pretenderen dat hij iets voor de samenleving doet. Het is gewoon verkapte vorm van promotie om nieuwe clienten te werven en binden, en hij doet helemaal niets voor de samenleving, dat halve uurtje verrekend hij gewoon weer in de volgende facturen

 13. Iets voor Neysa Schoop?

  Dus de KKC doet nu ook al advertorials.

  Eerste consult van een half uurtje is gratis, voor het volgende half uur en de uren erna betaal je zoveel dat de advocaat dat eerste half uurtje dik terugverdient.

  Goedkope reclametruuk, maar de KKC trapt er met beide voeten in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *