Ingezonden | Verkeersongevallen cijfers Curaçao

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Henk Pasman aan het woord.

Verkeersongelukken 2010-2018 Curaçao: gemiddeld 12,367 per jaar/34 per dag

Opsteller Henk Pasman / bron CBIA – Forensys

Verkeersongevallen Curaçao per maand 2018

Opsteller Henk Pasman / bron CBIA-Forensys

Henk Pasman,
Curacao

2 Reacties op “Ingezonden | Verkeersongevallen cijfers Curaçao

  1. Joep Meloen

    Absurde hoeveelheid aanrijdingen per dag en per jaar. I.p.v. allerlei zinloze reisjes naar verkeersbeurzen te maken zou men eens moeten besluiten om de rij-opleiding fors te verbeteren.
    Daarnaast de controle, rijdend natuurlijk, door de politie te intensiveren en ja, wanneer dat inhoudt dat de agenten een extra opleiding nodig hebben……….so be it.
    Tot op heden is het besturen van een auto voor zeer velen helaas een brug te ver. Ze snappen het niet, kunnen het niet en zullen het, zonder goede instructie, ook nooit leren. En dus blijven we zitten met een idioot aantal aanrijdingen per jaar.

  2. Nu de criminele wegpiraten Rachid Cova, Bokito Bartholomeus en Wely Westpunt door onze Schepper tot zich zijn geroepen, is een verwachting van een daling van het aantal verkeersongelukken gerechtvaardigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *