Ingezonden | Vliegveldmoment

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Jacintha Snoeren aan het woord.

Vliegveldmoment

‘Studiekind’ vertrekt.
Vertrouwen is er.
Dankbaar is ze.
Trots is ze.

Maar…
De ogen branden,
de keel zit op slot
en haar hart huist in haar maag.

Jacintha Snoeren,
Curacao

5 Reacties op “Ingezonden | Vliegveldmoment

 1. @Trui

  U beschouwt Jacintha Snoeren dus als een Sinterklaasdichter en u verwacht de hulp van de redactie en dat iedereen u bijvalt om gedichten zoals die van haar te verbieden? Gezien de verdere reacties valt “iedereen” en de redactie u blijkbaar niet bij en staat u alleen met uw ongefundeerde kritiek.

 2. Schrijft u maar! Emotie moet kenbaar zijn. U hoeft het niet te waarderen, dat doet een ander wellicht wel. Ander geluid dan van de vaste bemanning. Prima

 3. Karel Terlingen

  @Trui; Als alle bezoekers je zouden steunen (wat ik zeer onwaarschijnlijk acht) zou ik namens alle bezoekers de redactie steunen in de vrijheid van de pers en de vrijheid van menings-uiting. Het is niet aan jou om ook deze goede gedichten te laten verbieden. Dat bepaald de redactie van deze krant.

 4. @Trui

  Er worden veel meer onzinnige meningen en niets ter doende zake items rondgezaaid op deze site… Het zijn vaak dezelfde pappenheimers die zich hier melden en de boventoon voeren. Steeds meer van hetzelfde. Daar is dit gedicht niets bij!

  Er is nog altijd vrijheid van meningsuiting en het is niet aan jou om dat te bepalen! Gelukkig maar!

 5. Ik zou het op prijs stellen, en daarbij ontvang ik bijval van alle andere bezoekers van dit gewaardeerde forum, als er -daarbij geholpen door de redactie – een abrupt einde komt aan de stroom Sinterklaas dichters die ons plots als een tsunami overspoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *