Ingezonden | Voorstel aanpassing rotonde Janwe

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Henk Pasman aan het woord.

Rekening gehouden met de grootste verkeersstromen. Indeling zodanig dat de automobilist vanzelf ziet hoe hij moet rijden, Zie verhoogde stukken en zo min mogelijk van baan moet veranderen.

Voorstel Rotonde Janwe | Henk Pasman

Henk Pasman,
Curacao

10 Reacties op “Ingezonden | Voorstel aanpassing rotonde Janwe

 1. Met Godett, Romer en Cooper hebben we ook geen experts mbt verkeer gehad ondaks alle snoepreisjes die ze gemaakt hebebn

 2. Bedoel mondi ipv mondig

 3. Snap jij het wel Esther? Want je vindt jezelf dus een mondig monkey

 4. Voor rotonde janwe zou een turbo rotonde goed uit kunnen pakken.
  Zoals R K zegt van de rotonde als kurkentrekker

 5. Vandaag weer twee randdebielen op wielen gespot:

  Volkswagen pick up X 74-25, geparkeerd op de parkeerplaats ‘small cars only’ in de parkeergarage van Pietermaai.

  Hyundai Tucson K 50-41, geparkeerd op de gehandicaptenparkeerplaats EN de parkeerplaats ernaast bij Mangusa Hypermarket.

  Volgens Menki Rojer mogen we tegen deze asomobilisten geweld gebruiken.

 6. De bedoeling is wel zo , het verkeer op de rotonde heeft altijd voorrang , dus voor de rotonde allemaal haaientanden op de grond oftewel voorrangsborden .

 7. Pasman gaat er aan voorbij dat we een volk van mondi monkeys zijn die zijn kunstwerk niet kunnen en niet willen begrijpen.

  Pasman slaat met dit wiskundig hoogstandje voor de derde keer op rij de plank volledig mis.

  Time for retirement?

 8. Veel respect voor de heer Pasman om zijn niet aflatende inspanningen het verkzeer beter te reguleren en de risico’s te beperken. En dat terwijl hij steeds nul op het rekest ktijgt van de overheidsinstanties.
  Maar : als rood voorrang moet verlenen aan geel is de kans dan niet groot dat dat leidt tot grote verkeersopstoppingen op de rode baan bij veel verkeersaanbod op de gele baan?

 9. De rotondes op Aruba zijn beter… die zijn een soort kurkentrekker. ze drukken je vanzelf vanuit de binnenste baan naar buiten toe…. alleen bij het oprijden kan je banen kruisen, eenmaal op de rotonde kan je niet meer van baan wisselen.

 10. Henk er gaat weer een zwaar delegatie naar het buitenland om jou voorstel te bestuderen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *