Ingezonden | Vooruitgang

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Bram Dubbelman aan het woord.

In de media vernam ik dat de ombudsman op 27 december 2018 een ontwerp landsverordening (LV) had ingediend bij de minister van Algemene Zaken, Eugene Rhuggenaath (PAR) om een onafhankelijk mensenrechten instituut voor Curacao op te richten.

Dit initiatief is toe te juichen. Alleen vraag ik me af, of het niet wenselijk zou zijn om gelijktijdig daarbij de mensenplichten te betrekken. Daar ontbreekt ook nog wel een en ander aan.

Bram Dubbelman,
Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Vooruitgang

  1. Juist.

    Of niet, Neysa Isenia en Stephen Capella?

  2. Knoek-koe

    Geen rechten zonder plichten, ofterwijl bij elk recht hoort een onlosmakelijke plicht. wat de politici op dit eiland nog niet door hebben, dat ze ook de plicht hebben om zich productief en zinvol in te zetten voor de belangen van het land als ze een riant salaris ontvangen op kosten van de belastingbetalers….

  3. Kudo ‘s mooi verwoord.

  4. Puntjes op de I.okk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *