Ingezonden | Who cares…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Criminelen die steeds brutaler worden maar niet hard genoeg aangepakt worden.
Who cares…

… Aannemers die slecht werk afleveren maar toch continu nieuwe opdrachten krijgen.
Who cares…

… Een nieuw ziekenhuis vol mankementen, en een oud ziekenhuis dat langzaamaan doodbloedt; en dit allemaal ten koste van de gemeenschap.
Who cares…

… Ons Nutsbedrijf dat al jaren geen stabiele stroomvoorziening kan garanderen, maar gebruikers van alternatieve energie afstraft.
Who cares…

… Politici die altijd veel beloven maar eenmaal op die stoel acuut vergeetachtig worden.
Who cares…

I care!… do you?

Albert Comenencia,
Curacao

2 Reacties op “Ingezonden | Who cares…

 1. Felix Pinedo

  Hr Albert, er zijn zeker velen die zich bekommeren om diverse door jou naar voren gebrachte punten en andere situaties. Mensen zoals wij die durven onze opinie openlijk naar voren brengen via ingezonden stukken et cetera. Ik ben iemand die sinds de jaren tachtig mijn opinies publiekelijk maakt door middel van onder andere ingezonden stukken. In de tijd dat internet niet zo’n vaart had als nu reed, helemaal naar onder anderen Scherpenheuvel en Mundo Nobo om mijn stukken bij de redacties van kranten en radiostations te plaatsen. In al die jaren heb ik heel wat geleerd over het schrijven van ingezonden stukken. Ben nog aan het leren.
  Wij moeten gewoon door blijven gaan met schrijven. Misschien helpt dat wel een keertje.
  Wij moeten mensen inspireren om te lezen en te protesteren als zij niet eens zijn met bepaalde dingen.
  Felix

 2. Curacao revisited

  Albert Comenencia: de Curacao lobbyist die overall met hoge pieten op de foto staat maar waarvan zijn concrete bijdrage voor Curacao uiterst vaag blijft.

  Albert Comenencia: Who cares?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *