Ingezonden | YS – koud (InselAir)

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia, aan het woord.

Met enige verbazing en walging heb ik de heer Ys tijdens een recentelijk interview, de (kennelijke) redenen horen aangeven van het faillissement van InselAir.

Stuk voor stuk argumenten waar volgens de heer Ys de luchtvaartmaatschappij geen invloed op had. Schijnbaar konden de Directie en Bewindvoerders hier niets tegen doen.

Flauw hoor, mijnheer Ys. Door jullie toedoen zijn de afgelopen maanden honderden trouwe werknemers aan het lijntje gehouden en uiteindelijk in de steek gelaten. Schandalig gewoon. ..

Albert Comenencia,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | YS – koud (InselAir)

  1. Wat een onzin verhaal! De complot theorieën fabriek. Stevin Martina is nergens tussenuit geknepen. Een van de grootste boeven van Curaçao, Carlos Monk, heeft aangifte tegen hem gedaan wegens “vermeende” belangenverstrengeling. Gevolg is dat er een strafrechtelijk onderzoek tegen Martina is gestart. Zoals het in een beschaafd zou moeten gaan, heeft hij voorlopig de eer aan zichzelf gehouden en is hij als minister afgetreden tot dat het onderzoek is afgerond. Prima voorbeeld voor Curaçao waar een meerdere malen veroordeelde criminele ex premier ijskoud in de Staten blijft zitten.

  2. hoedanook

    MAN roept om een onderzoek naar hoe de gelden, dat het Curaçaose parlement heeft goedgekeurd voor InselAir, daadwerkelijk gebruikt voor de doeleinden waarvoor het geoormerkt was. Vermoeden bestaat dat de gelden niet rechtmatig zijn besteed. Daarnaast kijkt MAN ook vooruit naar mogelijke verkiezingen vandaar ook dat Steven Martina, die het hele InselAir traject met Etienne Ys samen is opgetrokken en de faillissement zag aankomen, op slinkse wijze, tussenuit is geknepen.

    Etienne is bezig met een ‘roadshow’ daar er ook de verkoop van UTS op handen is waar de staatskas nogmaals behoorlijk ‘getild’ kan worden.

  3. Ik kan het blotebillengezicht van Etienne Ys niet meer zien.

    Afschuwelijke vent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *