Ingezonden | Zakenkabinet!

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Beatrix Martina-Goeloe aan het woord

Het jaar 2016 was erger dan 2015 en 2015 was weer erger dan 2014. Nu mogen we realistisch zijn dat alles in 2017 erger is en zal worden dan 2016. Onze normen en waarden zijn openlijk gedevalueerd als opmaat voor de verstrekkende gevolgen.

Regering is gevallen. Er is geen economie meer. Er moet een soort zakenkabinet komen met vergaande bevoegdheden. Kan ook zijn dat het zakenkabinet alleen de Opdracht heeft om verkiezingen uit te schrijven. De regering die nu zal komen, moet praktisch absolute meerderheid hebben en kan alle dictatoriaal opgelegde wetten en verzoeken terugdraaien.

Belangrijk is nu dit falend beleid een halt toeroepen. Geef macht aan de rechtsstaat en vernietigt de machtstaat. Velen kennen het verschil niet. Daarom vraag ik u vanuit de grond van mijn hart elkaar te helpen.

Goede wensen zijn leuk, maar staan moederziel alleen als u geen daden stelt. Vrienden, laten wij proberen iets voor elkaar te betekenen. Laten we er zijn voor elkaar. De donkerte duwt zijn schaduw vooruit. Zet daarom uw licht op 100 procent. Het donker zoekt een schuilplaats.

Beatrix Martina-Goeloe,
Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *