Ingezonden | Ze hadden gelijk….

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Rudy en Rignald hebben ons jarenlang vertroeteld met hun unieke composities en passende arrangementen. Wie heeft ooit kunnen denken dat ze het toen al bij het rechte eind hadden? Luister maar naar Tula Warda, en Mi Ke Sa….

Albert Comenencia,
Curaçao

5 Reacties op “Ingezonden | Ze hadden gelijk….

 1. Toen hadden wij muziek. Doble R, Super Dynamic, BESS, Explosivos, etc etc. Salsa Antillano. Muziek en tekst die zin had.

  Maar tegenwoordig ? Wat men ritmo combina noemt , noem ik geen muziek maar troep. Alles is door de jaren heen achteruit gegaan. Zelf onze muziek. Jammer.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  En Clap ass “walks the talk” all the way to Seru Fortuna, en “Puts his money in Campo Alegre Ladies”…. 🙂 🙂

 3. In Amerika zeggen ze, “you have to walk the talk” of een andere is ook “put your money were your mouth is”. In de jaren 80 al ging de geruchten dat de leden van Doble R en Super Dynamic in elke wijk van Curaçao wel een buiten echtelijk kind had.

  Als je nagaat wat voor ellende dat allemaal met zich heeft gebracht dan is Tula Warda, en Mi Ke Sa…. niet meer dan maar een liedje.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Ach Frank……. Jij hebt blijkbaar je …. ehhhhh… “mond” voor je straf denk ik! Dios Spar bo mi Amigoe….

 5. Familie van dichteres Bea Boeboe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *