Ingezonden | Zichtbare controleurs nodig

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Marcel Sommer aan het woord.

De zoveelste dode alweer dit jaar, nog slechts twee maanden oud. Wanneer dringt het onder de schedeldaken van de beleidsmakers, ministers, chefs, lokale dienders door dat hun aanwezigheid dringend gewenst is en wel visibel.

Want, zo werkt de menselijke psyche: slechts door zichtbare controleurs wil men in de pas lopen voor datgene wat is afgesproken.

Marcel Sommer,
Curaçao

5 Reacties op “Ingezonden | Zichtbare controleurs nodig

 1. Zichtbare controleurs verspillen hun tijd met BIJzaken : om met grote pet op keuringskaarten en rijbewijzen te controleren (wat is er mis met buitenlandse rijbewijzen : eigenlijk juist bonuspunten waard!!) op een statisch controlepunt.

 2. Dit is Curacao.

  Ongetwijfeld krijgt de moordenaar, de idiote wegpiraat die het ongeluk veroorzaakte, een bijna staatsbegrafenis waarbij de hele mondi uitloopt voor een fever show van bevriende randdebielen op twee wielen.

 3. ericlapas

  Waar gaat dit in hemelsnaam over?

 4. Over wat heeft M.Sommer het?

 5. Joep Meloen

  Keep dreaming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *