Jairobernal | Wingo start goedkope vluchten tussen Colombia en Curaçao

prijsvechter Wingo probeert zich te onderscheiden met lagere prijzen. Retourtickets zijn te koop vanaf omgerekend 130 euro

De Colombiaanse budgetmaatschappij Wingo zal vanaf 11 april twee keer per week tussen Willemstad en Bogota vliegen. Op de route wordt een Boeing 737-700 ingezet met plaats voor 142 passagiers, zo bericht Luchtvaartnieuws.

De Colombiaanse vliegtuigmaatschappij Avianca vliegt al één tot twee keer per dag tussen beide hoofdsteden, maar prijsvechter Wingo probeert zich te onderscheiden met lagere prijzen. Retourtickets zijn te koop vanaf omgerekend 130 euro.

Wingo, die haar thuisbasis in Bogotá heeft, is een onderdeel van Copa Holdings. Het Panamese bedrijf heeft het noodlijdende Copa Airlines Colombia in oktober 2016 vervangen door budgetmaatschappij Wingo. De prijsvechter beschikt over vier Boeing 737-700’s, die voornamelijk gebruikt worden voor vluchten binnen Colombia en naar buurlanden.

Bron : http://colombia.jairobernal.com/vliegtuigmaatschappij-wingo-start-goedkope-vluchten-tussen-colombia-en-curacao/

7 Reacties op “Jairobernal | Wingo start goedkope vluchten tussen Colombia en Curaçao

 1. ericlapas

  Beste @Brian, InselAir vloog vaak naar vliegvelden in het midden van nowhere om de kosten te drukken. Deze prijsvechter gaat dat natuurlijk ook doen en het geeft ook aan waarom voor InselAir moeilijk te concurreren valt met deze maatschappijen, de lonen in Colombia zijn een stuk lager dan op Curaçao.

 2. Waarom vloog Insel niet direct op Bogota trouwens?

 3. Uiterst domme reactie weer van @Clapas de bekende klok etc.. Hoeveelheden brandstof zijn wettelijk vastgelegd! Ryanair probeerde haar piloten onder druk te zetten om met zo min mogelijk brandstof te vliegen en daardoor kosten te besparen. Hierdoor kwam de veiligheid in het geding. Wanneer een vlieger met argumenten kan aantonen, bijvoorbeeld een weersituatie, dat hij extra kerosine nodig heeft dan krijgt hij dat zonder problemen mee. Dus stop nu een keer met dat domme gezwets. Je vervuild dit forum.

 4. ericlapas

  De vraag is wie wilt met een prijsvechter vliegen? Ze moeten ergens op bezuinigen en meestal is het op brandstof. Meestal nemen ze net genoeg brandstof dat de piloten vaak een gebedje doen als het gelukt is om het vliegveld te bereiken.

 5. Het was vanaf het begin volstrekt duidelijk dat InselAir overbodig was in het gebied. De opgestreken maandelijkse inkomsten van +zoveel miljoenen NAF’s en dan nog geen sociale afdrachten plegen geeft eens te meer aan wat een wanbeleid, wanbeheer ed heeft plaatsgevonden.
  Schande honderdkeer schande om daar belastinggeld voor te misbruiken, geld wat nu tekort is op de jaarrekening 2017/18 etc. AL die subjecten die jarenlang hun zakken op onbeschaamde wijze hebben misbruikt horen bij gekke Gerrit thuis.

  Ik hoop in ieder geval wel dat het grootste deel van het InselAir cabinepersoneel, terecht kan bij Corendon. Die kunnen dan in ieder geval verzekert zijn van personeel die met pax weten om te gaan en ook weten wat serviceverlenen is.

 6. De 30 miljoen van Kennedy Ruggenaath in Insel Air wordt met de dag idioter.

  Of niet, Karel Frielink?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *