Jardim lanceert informatiecyclus

José JardimWILLEMSTAD — Minister José Jardim van Financiën start met een informatiecyclus. Die behelst onder meer een televisieprogramma op TeleCuraçao met de titel ‘Minister di Finansas dr. José Jardim ta informá’, dat wordt uitgezonden op donderdagavonden om 21.15 uur, te beginnen vanavond.

In het programma zal hij uitleg geven over zijn beleid in het algemeen, over de maatregelen die worden genomen om de financiën weer op orde te krijgen, over investeringen die de economie moeten stimuleren, over de verbetering van wijken en wegen en investeringen in sport en openbaar vervoer.
Ook zal hij radioprogramma’s, persberichten en digitale media gebruiken om zijn uitleg over financieel beleid naar voren te brengen.
Tijdens een openbare vergadering van de Staten werd hem verzocht om het volk in detail te informeren over de financiële maatregelen en wat ze betekenen voor de burger.
Vanavond zal hij praten over de maatregelen in het algemeen en waarom ze ingevoerd zullen worden.
Een van de zaken waar hij uitleg over zal geven is de Landsverordening onroerende zaakbelasting, die dinsdag met een nipte meerderheid door de Staten werd goedgekeurd.
Daarmee wordt een progressief tarief ingevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *