Joran van der Sloot krijgt dochter

Joran van der Sloot - Foto ANP

Joran van der Sloot – Foto ANP

Joran van der Sloot wordt vader van een meisje. Dat onthult zijn advocaat Máximo Altez in Shownieuws. De Nederlander stapt deze maand, in de zwaarbewaakte Piedras Gordas gevangenis in Peru, in het huwelijksbootje met Leidy Figueroa.

Zijn advocaat meldt dat Jorans verloofde Leidy een echo heeft laten maken en daaruit blijkt dat zij over vier maanden de ouders worden van een meisje. De bruilof tussen de twee vindt plaats in de gevangenis waar de Nederlander een celstraf van 28 jaar uitzit voor de moord op Stephany Flores.

Peruaanse media meldden eerder dat Joran en Leidy een jongetje verwachtten. Maar volgens zijn advocaat verwacht het stel toch echt een dochtertje.

De Nedelander wordt na het uitzitten van zijn straf uitgeleverd aan de Verenigde Staten. De Amerikaanse justitie wil hem vervolgen voor het afpersen van de moeder van Natalee Holloway. Hij zou haar hebben aangeboden om voor 250.000 dollar te zeggen waar het lichaam van Natalee is en te vertellen onder welke omstandigheden haar dochter is omgekomen.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *