Journalist Drayer: ‘Bewijs dat ik lieg’

dick drayerWILLEMSTAD – Volgens Pueblo Soberano- (PS) en parlementslid Winnie Raveneau probeert journalist Dick Drayer, gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels zwart te maken door haar te betichten van cv-fraude. Drayer zou volgens haar zijn informatie hebben verkregen van ex-medewerkers van het Curaçaohuis waarvan één een familielid zou zijn.

“De PS en zeker Winnie Raveneau hebben het geen enkele keer gehad over bewijzen die mijn bewijzen zouden kunnen ontkrachtigen”,

zegt Drayer.

“Ik ben een journalist en zodra er zaken op mijn pad komen die de moeite waard zijn om uit te zoeken dan wel te vermelden, dan doe ik dat. Dat doe ik al jaren”, vertelt Drayer. “Dit keer kwam mevrouw Wiels op mijn pad. Ik heb geconstateerd dat zij met haar cv heeft gerommeld.”

Volgens Raveneau wilt Drayer Wiels weg hebben omdat zij een familielid zou hebben ontslagen. “Vanaf dat moment zijn ook de aantijgingen gestart”, liet Raveneau eerder weten. Het parlementslid zegt dat de cv van Wiels die op de website van het Curaçaohuis staat, klopt. Volgens Drayer is dit echter een samenvatting van Wiels.

“Ik heb haar echte cv in handen. Daarnaast heeft zij vermeld dat zij een masteropleiding volgt aan de Haagse Hogeschool en bezig is met haar scriptie. Ik heb een brief van de school waarin staat dat haar inschrijving in 2012 is beëndigd wegens onvoldoende resultaat.”

“Wat premier Ivar Asjes en het parlement zouden moeten doen is vragen aan de betrokkenen om bewijs te leveren dat ik lieg. Ze kunnen van alles over mij roepen en motieven bedenken waarom ik dit aan de kaart stel, dat is niet interessant. Het gaat erom dat de feiten worden onderzocht omdat zij mij niet geloven”, aldus journalist Drayer.

Bron: Nieuws360

Bronnen

0 Reacties op “Journalist Drayer: ‘Bewijs dat ik lieg’

  1. Marcel Verburg

    Mevr. Revenau moet maar eens haar ril opzetten. Op deze krant, (Knipselkrant) staat de orinele CV van madam Wiels. Tja mevr. Ravenau madam wiels is een partij genoot dus die mag je niet afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *