KFO wil respect afdwingen

Eldon' Peppie' Sulvaran - Chester Peterson - KFO

Eldon’ Peppie’ Sulvaran – Chester Peterson – KFO

Willemstad – De stichting van de controversiële advocaten Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, Chester Peterson en Anthony Eustatius, Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO) vraagt de aanhangers om op 4 februari, wanneer de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Orde van Advocaten plaats zal vinden, hun steun te betuigen.

Advertentie

Volgens de stichting is er in deze gemeenschap geen plaats voor mensen zoals deken Caroline Fiévez, die zij betichten van racisme en wordt het hoog tijd dat zij opstapt. Dat de stichting Fiévez van racisme beticht, is geen nieuws, maar nu roept KFO de Curaçaose bevolking op om mee te doen aan hun strijd. Hierbij zullen confrontaties niet uit de weg worden gegaan, aldus KFO.

,,Wij zullen geen onrecht of tactiek van het type ‘shoot the messenger’ accepteren. Wij zijn klaar voor iedere confrontatie. Dit soort arrogantie heeft zijn introductie allang in onze gemeenschap gedaan en het is nu tijd om respect af te dwingen van eenieder die op ons eiland woont”, aldus KFO. ,,

Kom op 4 februari om 17.00 uur bij de vergadering van de Orde van Advocaten bij het Avila Beach Hotel aan de Penstraat, je walging tonen voor deze racist. Dit zal de eerste van vele demonstraties zijn in onze strijd voor een beter Curaçao voor ons allen”, zo sluit KFO het persbericht af.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

0 Reacties op “KFO wil respect afdwingen

 1. “het is nu tijd om respect af te dwingen van eenieder die op ons eiland woont” aldus KFO. ,,

  Onzin!!!!!!!!!!!!!!!!

  Respect verdien je, afdwingen is dictatuur.

 2. Jammer dat een gerenommeerd Hotel als het AVila zich leent voor dit soort propaganda.
  Als ik alleen de beeltenis van het duo bekijk bekruipt mij al een ernstug gevoel van frustratie. En daar en boven mensen die erop uitzijn tweespalt op de meest verachtelijke manier te bewerkstelligen.

  Uiteraard moet corruptie nu eindelijk goed worden aangepakt, maar zolang dit van hoog tot laag in alle regionen al jarenlang speelt is het een uiterst moeilijke operatie. Het is al veel te lang doorgegaan. Daar hebben we het duo nooit over gehoord, overigens. Er moet toch iets zijn wat hen beide niet lekker zit.
  Ik gis alleen maar even, misschien wil de overheid
  geen zaken meer doen of anderszins.

  Gewoon de wijken ingaan, overheid en razzia’s houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *