KKC-blog | Machtsstrijd Curaçao ontbrandt: Gerrit & Ivar

  • 26 juni 2014: Gerrit & Ivar. We’re back again. Afgelopen 12 dagen lag de blog eruit. De eerste geslaagde poging van de gemiddeld 3000 hacks die onze security inmiddels dagelijks verwerkt. De broncode is echter weer schoon en nog steviger beveiligd. Nu nog even onderstaande layout weer bijwerken, maar dat gebeurt de komende dagen. Hulde KKC-security-team.
    2014 06 17 - Schotte Colombia met Vice Presidente di Colombia Sr. Angelino Garzón i famia

    Gingen Babel-verdachten Cicely en Gerrit alleen Vice Presidente van Colombia Angelino Garzón en zijn vrouw in Colombia feliciteren en voetbal kijken?

    Is er nog wat gebeurd de afgelopen weken? Ja. Tot onze verbazing bleken Gerrit & Cicely terug uit Colombia. Kennelijk was de geheime MKF-missie in Colombia volbracht en kreeg ex-GevMin Sheldry Osepa vooralsnog gelijk. Gingen Gerrit & Cicely en de baby op vakantie naar hun 2e huis? We weten slechts dat ze saampjes op bezoek waren bij de vice-President van Colombia en voetbal hebben gekeken. Hebben we de Babel-verdachten daadwerkelijk op Curaçao gezien? Ja, eentje is gesignaleerd op de live-camera’s in de Statenvergadering afgelopen dinsdag. Hij heeft zelfs een handtekening gezet voor verzoek voor vergadering over het onderzoek naar misstanden binnen het Curaçaohuis (lees: Marvelyne), waar MinPres eerder Asjes zo’n leuke pro-actieve swing aan wist te geven, door dit onderzoek (feitelijk naar zijn eigen departement) vooral te laten onderzoeken op gebeurtenissen van voor zijn aantreden. Dus niet naar Marvelyne’s mismanagement. En hoe Asjes zelf de hand tracht te houden op de Terms of Reference in SOAB-onderzoek, die dan haar eigen jaarrekeningen zou moeten hercontroleren. Deloitte maakte nl wel degelijk de jaarrekeningen in opdracht en onder auspiciën van SOAB. Alleen al daarom is dit weer een zoveelste verdachte Asjes-afleidingsactie. Geen wonder dat SOAB wat moeite heeft met de offerte. Maar dat is weer een ander verhaal. Wordt vervolgd. Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *