KKC | Getuige ontkracht bewering ex-gedeputeerde Abraham

Deze foto van gedeputeerde Clark Abraham met de Commissie Spies is door Nico van der Ven gemaakt nadat Abraham de door hem ingehuurde René Zwart opdracht had gegeven te regelen dat er foto’s van hem met de Commissie Spies zouden worden gemaakt die met een persbericht konden worden meegestuurd.

Den Haag – Een onafhankelijke derde heeft de ontkenning van de oppositieleider in de Eilandsraad van Bonaire Clark Abraham (PDB) ontkracht dat deze in de tijd dat hij zelf gedeputeerde was met de journalist René Zwart zou hebben samengewerkt.

De getuige is de bekende Haagse fotograaf Nico van der Ven die al tientallen jaren foto’s maakt van Caribische delegaties op werkbezoek in Nederland. ,,In de twee perioden dat Abraham gedeputeerde was, heeft hij Zwart ingehuurd om persberichten voor hem te schrijven. Ook heeft hij Zwart gevraagd te regelen dat ik foto’s maakte tijdens zijn werkbezoeken aan Den Haag”, aldus Van der Ven.

,,Ik heb foto’s gemaakt van Abrahams ontmoetingen met onder meer leden van de Eerste en Tweede Kamer en bij de presentatie van het rapport van de Commissie Spies. Ik ben niet de enige die dat weet, een adviseur van gedeputeerde Abraham was er voortdurend bij aanwezig”, aldus Van der Ven.

Abraham beschuldigt het huidige Bestuurscollege van Bonaire ervan journalisten – onder wie Zwart – te hebben omgekocht door ze in te huren als tekstschrijver.

Zwart heeft in een brief aan het BC verklaard ‘intensief’ te hebben samengewerkt met Abraham, maar die ontkende dat.

Bron: Knipselkrant Curacao

3 Reacties op “KKC | Getuige ontkracht bewering ex-gedeputeerde Abraham

  1. Showroe di Emmastad

    Is dat in die delegatie misschien onze Fransie? VVD’er Frans Weekers, staatssecretaris die onder gesternte van Limburgse corruptie het vveld moest ruimen? Schuilend in NL’s tropische West? De VVD-politiico-banencarrousel draait gewoon door.

  2. Mag ik ook wat zeggen?

    Naast zijn vrouwen, rammelt hij door deze leugen nu ook zijn geloofwaardigheid.
    Politici die liegen moeten gelijk de toegang tot de politieke arena ontzegd worden.

  3. Ongelooflijk dat de liegende en bedriegende vrouwenmishandelaar Clark Abraham nog steeds in de politiek zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *