KKC | Nieuwe URL: www.knipselkrant-curacao.com

Update 6 januari 14.30u: www.knipselkrant-curacao.com leidt nu ook
door naar de nieuwe URL www.knipselkrant-curacao.com | update 11 januari

Knipselkrant Curacao _ KKC

De oude URL (www.knipselkrant-curacao.com) zal zsm hiernaar toe worden geleid

WILLEMSTAD – Wegens een onbekende oorzaak sinds 2e kerstdag, heeft de Knipselkrant Curacao besloten de site voorlopig voort te zetten onder een nieuwe URL: www.knipselkrant-curacao.com.

De oude URL (www.knipselkrant-curacao.com) zal zo spoedig mogelijk automatisch hiernaar toe worden geleid.

Helaas hebben we de oorzaak van de moeilijkheden nog niet kunnen achterhalen. Zodra we meer weten hierover zullen we hierover een mededeling doen. Het spijt ons zeer van het ongemak van de afgelopen dagen. We werken de site onderussen bij met het nieuws van afgelopen dagen zodat we weer compleet zijn.

Gehandicapt, gewond, uitgeput but recovering om onze lezers gratis én ongecensureerd te blijven informeren, de KKC is here to stay. Wij wensen daarom onze trouwe lezers alsnog een geweldig 2017 toe, boordevol goede knipsels, artikelen, leuke reacties, en vele ingezonden stukken, opinies, vlogs, blogs en columns!

Met vriendelijke groeten,
Namens de hele KKC redactie

Update 6 januari 2017:
1) Het gaat een stuk beter met onze hoofdredacteur, hij mag snel het ziekenhuis verlaten en naar een revalidatiecentrum. Beterschap Nico!
2) De URL www.knipselkrant-curacao.com leidt nu eveneens door naar de nieuwe URL www.knipselkrant-curacao.com. Dank voor al uw geduld.
3) Alle nieuwsberichten vanaf 1 januari tot heden zijn bijgewerkt
4) Er wordt nog gewerkt aan de ontbrekende images.

Update 11 januari 2017:
5) De ontbrekende images zijn weer ingeladen
6) Site verder geoptimaliseerd en verder beveiligd
7) Ons opperhoofd is inmiddels aan het revalideren en verwacht over ca 6 weken weer een beetje te kunnen lopen, zijn evenwicht te hebben hervonden en naar huis te kunnen. sterkte Nico!

29 Reacties op “KKC | Nieuwe URL: www.knipselkrant-curacao.com

 1. Nogmaals beterschap en goed om te lezen dat je positief blijft !

 2. Nico Herders (Black Lion)

  Beste KKC lezers,

  Even een kort bericht van mij (Nico aka Black Lion): allen bedankt voor de fijne beterschapswensen. Voor de eerste 6 weken zit ik vast aan de revalidatie na de derde CVA. Het is nu hard werken voor mij om weer de oude te worden en stabiel. Links is bijna uit geschakeld, maar ik mis niet de kracht om mijn levenswerk voort te zetten om jullie samen met het KKC Team te blijven voorzien van ongecensureerd nieuws. Het hele KKC team is er voor het vrije woord. Ik vind het erg dat mijn team mij even moet missen, maar dank jullie enorm voor de stimulerende en hartverwarmende wensen.

  Met vriendelijke groeten,
  Nico Herders

 3. Sorry, vergissing, ik bedoel natuurlijk Humphrey Davelaar, de huidige leider van PNP.

 4. Hensley Davelaar mag vanalles roepen. Het is Humphrey Davelaar dat doorgaans namens PNP het woord voert.

  Niet zo lang geleden had PNP een Christen-Democratische signatuur. Wij leven in een tijdperk dat in filosofisch opzicht wordt aangeduid als het postmodernisme. Een tijdperk dat gekenmerkt wordt door individualiteit (geen brede visies als socialisme, liberalisme en communisme). Sommigen spreken van een normloze samenleving. Dat de tijdgeest ook gevolgen heeft voor organisaties als PNP merken wij met regelmaat niet enkel door de woorden van hun politiek leider.

 5. Hensley Davelaar van partido Nashonal is een schaamteloze grootsprakerige man gebleken.Het ergste is dat hij nu opeens vind dat ze de minder draagkrachtigen, zeg maar de arme YDK, gauw moeten bijstaan, want anders stemmen ze op Schotte en Amparo D.Santos. Heeft hij letterlijk gezegd tijdens 1 van de interviews!
  Dus al die jaren heb je die mensen in het verdomhoekje laten zitten, stikken bedoel ik, maar nu wil je ze gauw gaan helpen, “maar enkel omdat je bevreesd bent” dat zij anders in de armen van MFK en KdnT belanden.. bah, wat een opportunistische misbaksel. Dus als Schotte en Dos Santos niet bestonden, had je die mensen rustig verder laten kreperen…

 6. Nashonalista di pura sepa

  Ik ben van huis uit een “Nashonalista” De NVP is sinds ik nog niet eens kon stemmen “mijn” partij geweest. Ik heb ALTIJD, maar dan ook altijd NVP gestemd. Ik ben nu 63, en ik stem al vanaf mijn 18e!
  Maar wat ons aller Hr Davelaar nu geflikt heeft, doet mij ernstig twijfelen aan of dat nou zo’n goed idee is geweest: hautain, arrogant, betweterig, opportunistisch, en nog een heleboel andere benamingen waaronder schofterig.
  En om het nog mooier te maken krijgt hij bijval van Mw. Camelia-Romer, die hem feliciteert met zijn laag bij de gronds gedrag. En dat heeft gestudeerd!!!!!
  Ik ben diep teleurgesteld dat deze mensen alles wat Doctoor heeft opgebouwd in een vlaag van puur persoonlijke machtswellust de grond in boren.
  Jullie zijn met zijn allen in ieder geval mijn stem kwijt. En ik weet nog van veel Nashonalistas van weleer die er eender over denken…. BAH!!!!

 7. Joep Meloen

  Het is ‘apart’ dat lieden, die beweren het goed voor te hebben met het eiland, die beweren dat zij de enige zijn die het ‘volk’ kunnen vertegenwoordigen, het niet al te nauw nemen met de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid.

  Laat het een les voor iedereen zijn, die deze jokers, zelfs na alle corruptie verhalen en bewijzen, nog blijven steunen en verdedigen, dat deze figuren niets goeds met het eiland voor hebben. Ze streven alleen hun eigen agenda na en zijn in feite de vijanden van Curacao.
  Wellicht dat de grote fans van partijen als MFK, KdNT, PS etc, die hier ook de pagina van de KKC posten, eens bij zichzelf te rade moeten gaan en zich af moeten vragen waarom zij die partijen nog blijven steunen. Het zijn namelijk dezelfde partijen die een voedingsbodem geven aan lieden die alles in het werk stellen om de KKC uit de lucht te halen. De fans van deze partijen hier op KKC zingen het hoogste lied, maar in feite werken ze gewoon mee aan de ondergang van de democratie en de vrijheid van meningsuiting. Het liefst zouden ze de KKC aan censuur onderhevig maken, zodat alleen hun woord gehoord kan worden.
  De KKC is nodig om dit soort misstanden aan het licht te brengen en het onder de aandacht van de bevolking te houden, want laten we wel wezen, de ‘gewone’ media doen dit niet. Zij durven geen kritiek te uiten op de gevestigde orde, uit vrees dat zij dan geen reclame inkomsten meer zullen hebben.
  Ik hoop dat de redactie van de KKC in staat is om deze pagina draaiende te houden en laten we met z’n allen hopen dat Nico er weer helemaal bovenop komt.

 8. Ja daar ben ik het helemaal mee eens! Ik wil best een donatie doen zodat het voor de beheerders en medewerkers allemaal wat makkelijker kan gaan lopen..

  Ik wens ook iedereen een heel mooi 2017 toe. Moge het voor iedereen een jaar vol met liefde geluk en gezondheid worden…

 9. caribbeancynic

  Eindelijk terug. Een voorspoedig herstel toegewenst!

 10. Eindelijk, de KKC is d’r weer! Beterschap toegewenst aan de hoofdredacteur en aan de KKC team het beste voor 2017.

 11. Volgens mij is het een DDoS aanval van een of andere concurrent of grapjas.

 12. Blij dat jullie er weerzien en het allerbeste voor 2017

 13. Señor Nico, ik hoop en wens dat u snel weer de oude mag zijn. 🙂

 14. Renée van Aller

  Wij zijn heel blij dat jullie er weer zijn. We zagen jullie zwoegen om alles weer in orde te krijgen en de oorzaak van de opschudding te vinden. Het was heel akelig zonder jullie. Veel succes met alles en de beste wensen voor het nieuwe jaar voor de hele redactie. Renée van Aller&John de Vries

 15. Redactie, al het goeds toegewenst voor het nieuwe jaar!!! En vooral sterkte en een spoedig herstel voor Nico!!!!
  Sinds De Klip vooral voorzien wordt van ‘fact-free’ nieuws, kunnen we de eerlijke Knipselkrant niet missen!
  Ook een goed 2017 gewenst voor alle reaguurders,
  Gustavo (De Klip/ Colombia)

 16. ook van mijn beterschap

 17. Beterschap !

 18. Bon aña!!. Beterschap gewenst aan de hoofdredacteur.

 19. Beterschap!

 20. Beterschap en snel herstel toegewenst.
  💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

 21. redactie curacao

  Beste Sonny, beste lezers,

  Geen van beide. Zonder teveel in details te gaan, kan ik vertellen dat we momenteel juridisch en technisch enorm onder druk worden gezet. De hoofdredacteur en tevens onze securityopperhoofd heeft als gevolg van alle stress een hersenbloeding gehad en ligt momenteel (weer) in het ziekenhuis. Dat geeft praktische problemen die niet 1, 2, 3 oplosbaar zijn. Dit was een manier om toch snel weer online te komen. Zodra we bepaalde passwordswords hebben, kunnen we de oude urls doorgeleiden en images weer inladen. Even geduld, het nieuws is inmiddels hervat en de afgelopen dagen ontbrekend nieuws zijn ingehaald.

  Met vriendelijke groeten,
  KKC redactie.

 22. Ik schat in dat de vrijwilligers die de knipselkrant onderhouden, kampen met twee problemen:

  1e personele bezetting;
  2e financiële middelen.

  Indien mijn conclusie juist is, zou het verstandig zijn om deze problemen kenbaar te maken. Welwillende lezers, die het belang inzien van de knipselkrant, kunnen dan via donaties, het plaatsen advertenties of anderszins de knipselkrant een duwtje in de rug geven.
  De – permanente – aanwezigheid op Facebook en Twitter zou aangenaam zijn. Bij calamiteiten kunnen de lezers dan geïnformeerd worden.

  Verder voor een ieder: een gezond en prettig 2017

 23. De KKC is op het ogenblik moeilijk te vinden op het net, je komt steeds bij het oude adres/url uit, de facebook en twitter paginas worden kennelijk niet bijgehouden en geven dus ook geen uitsluitsel over wat er aan de hand is of dat er nu een ander ‘adres’ wordt gehanteerd.

 24. Welkon terug. Alle goeds voor 2017.

 25. Bon bini back en exito.

 26. Joep Meloen

  Goed te horen dat jullie weer terug zijn. Begon jullie al te missen.
  Keep up the good work.

 27. Great you are back. We hope you’re having this investigated by a forensic IT. To bring those continually harassing your uncensored news to JUSTICE!
  The world needs more of You!!!

 28. Glad to see you back!

 29. Fijn dat jullie terug zijn! Keep up the good work!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *