Koninkrijk.nu | Aruba voldoet aan personeelslastennorm

CAft Aruba

Den Haag – Het ziet er naar uit dat de personeelsuitgaven van het land Aruba dit jaar binnen de norm blijft die eerder met Nederland is afgesproken. Dat concludeert het College Aruba financieel toezicht op basis van de financiële cijfers over het eerste kwartaal.

Over de afspraak maximaal 476 miljoen gulden aan personeelslasten uit te geven wordt al jaren discussie gevoerd tussen de regering van Aruba, het CAft en staatssecretaris Knops. Hoewel de afspraken over de personeelskosten thans worden nagekomen, ontsnapt Aruba niet aan kritiek op het financieel beheer, blijkt uit een brief van CAft-voorzitter Gradus aan minister Ruiz-Maduro van Financiën.

Bron; Koninkrijk.nu

Een Reactie op “Koninkrijk.nu | Aruba voldoet aan personeelslastennorm

  1. Piet Heniger

    Ben benieuwd naar de mening van de Caft over de door Curacao voorgestelde verlaging van de salarissen van ambtenaren. Voorzie een helder standpunt van het Caft over deze vorm van misleiding. En hoe dan. Wordt er dan per direct het beoogde percentage ingehouden op de betalingsstroom van uit Nederland? Zo’n lik op stuk beleid werkt waarschijnlijk op lange termijn het beste. Op korte termijn geeft het echter veel onrust bij de vakbonden en een klein deel van hun leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *