Kook (Selikor) wenst niet te reageren op Córdoba (PS)

selikorWILLEMSTAD — Selikor-directeur Wesley Kook wil niet inhoudelijk reageren op de kritiek van PS-Statenlid Jaime Córdoba.
Volgens Kook klopt de informatie die Córdoba afgelopen zaterdag naar voren heeft gebracht tijdens de partijbijeenkomst van Pueblo Soberano (PS) niet.
Kook stelt geen publiek debat met Córdoba te willen en nodigt hem voor de zoveelste keer uit om met hem te komen praten.

Córdoba had afgelopen op het beleid dat door Kook bij Selikor zou worden gevoerd. Hij had het onder meer over ontevreden werknemers, een kapotte oven om vuil te verbranden, een vrachtwagen met diesel die kwijt zou zijn en de slechte staat van de garage van het bedrijf.
In een reactie stelt Kook dat de uitspraken van Córdoba niet op waarheid zijn gebaseerd. Ofschoon hij niet inhoudelijk op de kritiek van het PS-Statenlid wil reageren, stelt Kook dat hij niet op de hoogte is van Selikor-personeel dat ontevreden zou zijn.
Córdoba had namelijk in zijn relaas tijdens de partijbijeenkomst van de partij aangegeven te zijn benaderd door een groep ontevreden Selikor-werknemers.

“Ik heb navraag gedaan bij de vakbonden en bij onze afdelingshoofden.
Niemand kon mij vertellen dat er iets aan de hand was of dat er werknemers zijn die ontevreden zouden zijn.
De informatie die Córdoba naar buiten brengt klopt niet.
Het is niet de eerste keer dat hij dit naar buiten brengt.
Hij brengt dingen naar voren, waarover ik mij al in het openbaar heb uitgelaten. Ik heb hem al twee keer uitgenodigd voor een gesprek.
Maar hier gaat hij telkens weer niet op in.
Tsjaa, dan houdt het op”

, aldus Kook vanochtend.

Het PS-Statenlid kondigde tijdens de partijbijeenkomst van afgelopen zaterdag aan dat hij binnenkort Selikor persoonlijk zal bezoeken om samen met de ontevreden werknemers kennis te nemen van het wanbeleid dat volgens hem aan de hand zou zijn bij het vuilnisophaalbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *