Kort Local Nieuws

kortjes Bijeenkomst over hubfunctie Curaçao

ROTTERDAM — Een bijeenkomst bij de Kamer van Koophandel (KvK) in Rotterdam zal morgen in het teken staan van de mogelijkheden van Curaçao om als springplank naar Latijns-Amerika te fungeren.

Advertentie

De organisatie van de bijeenkomst ligt in handen van Spoc (Spin Off Curaçao) in samenwerking met het ministerie voor Economische Ontwikkeling van Curaçao, het Curaçaohuis in Den Haag en de KvK in Rotterdam.
De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers in Nederland die informatie willen over alles wat Curaçao te bieden heeft, bijvoorbeeld op fiscaal of logistiek gebied.
Ook wordt ingegaan op Europese fondsen ten behoeve van ondernemers, kennisinstellingen en overheden op Curaçao.
Ondernemers die zelf de stap naar Curaçao hebben gezet zullen hun ervaringen delen.
Spoc, op zijn website:

“Het is bekend dat Latijns-Amerika zich de laatste jaren economisch zeer sterk heeft ontwikkeld. Vooral de economie van Brazilië is booming. Daar liggen kansen voor Nederlandse ondernemers! Curaçao, onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, is goed toegerust om als springplank naar dat continent te dienen.”

De bijeenkomst wordt geopend door de gevolmachtigde minister van Curaçao, Marvelyne Wiels. Even was er ook sprake van de aanwezigheid van minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling, maar die zal er niet bij zijn. De bijeenkomst is van 14.30 tot 18.00 uur.

——–
Verplichte onderhoudsbeurt TDS decoders

tdsWILLEMSTAD — Abonneezender TDS gaat van 23 tot en met 30 oktober een verplichte onderhoudsbeurt op de verschillende decoders van haar klanten op Curaçao en Bonaire uitvoeren.

Dit laat het bedrijf weten in een persbericht. TDS roept haar abonnees op om in deze periode hun decoders aan te laten staan.
Vanwege het grote aantal decoders kan het bedrijf niet precies aangeven wanneer welke abonnee aan de beurt is.
Wel worden abonnees opgeroepen om hun decoders aan te laten, zodat zij de update kunnen krijgen. Zodra de decoder de update heeft gekregen, zal het ongeveer twee uur duren voordat deze is geïnstalleerd, hierna zal de decoder weer normaal functioneren.
Abonnees wier decoder na twee uur nog niet normaal functioneert, wordt opgeroepen om contact met het bedrijf op te nemen.
TDS waarschuwt abonnees, dat decoders die uitstaan op het moment dat de update wordt uitgevoerd niet meer zullen functioneren. Klanten kunnen contact opnemen met de helpdesk van UTS/TDS via het gratis telefoonnummer 9242.

———

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *