Kort Local Nieuws

kortjes

Overleg UTS op St. Maarten

WILLEMSTAD — Minister Earl Balborda (Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, PNP) is gisteren naar St. Maarten afgereisd voor overleg over de toekomst van telecombedrijf UTS.

Advertentie

Op St. Maarten zullen Balborda en minister van Justitie Dennis Richardson, die tevens de vertegenwoordiger is van de mede-aandeelhouder van UTS, de laatste ontwikkelingen bij het telecombedrijf bespreken.
Zoals bekend is St. Maarten minderheidsaandeelhouder van UTS.
Balborda keert vandaag nog naar Curaçao.

——–
Illegale vuildump bij Scherpenheuvel

Vuildump Scherpemheuvel1WILLEMSTAD — In een zijweg richting plantage Camara, vlak bij het voetbalveld aan de Kaya Fraternan di Skèrpènè, is onlangs weer flink wat illegaal vuil en grofvuil gedumpt.
Onder meer een bankstel, zakken met tuinafval, bouwpuin, een kadaver van een grote hond en een autowrak konden niet ontsnappen aan het oog van een verontwaardigde passant, die de Amigoe tipte om een foto te maken.

——–
Opnieuw voetganger aangereden

WILLEMSTAD — Een 61-jarige voetganger is gisteren ter hoogte van Sorsaka op de Caracasbaaiweg aangereden door een auto. De man is met ernstig letsel in het ziekenhuis opgenomen. Zijn situatie is zorgelijk.

De man stak de Caracasbaaiweg over toen hij werd aangereden.
De automobilist zag het slachtoffer te laat en reed hem aan.
De 61-jarige liep door de impact met het voertuig letsel op aan zijn hoofd en lichaam.
Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis vervoerd waar hij opgenomen is op de intensive care.
Afgelopen zondagnacht werd er ook een oudere voetganger aangereden. Hij overleed maandag aan zijn verwondingen. De verkeerspolitie heeft beide zaken in onderzoek.

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *