Kort Lokaal Nieuws

kortjesWhiteman houdt zich niet aan zijn woord

Willemstad – De minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Ben Whiteman heeft zich niet aan zijn woord gehouden, meent oprichter Suzanne van Eps van de petitie die voormalig Inspecteur voor de Gezondheidszorg Jan Huurman op Curaçao had moeten houden.

Volgens de initiatiefneemster heeft Whiteman verkondigd twee kandidaten te hebben voor de positie van Huurman, maar is de inspectie nog altijd onderbezet.

,,Wanneer gaat minister Ben Whiteman het volk serieus nemen?” vraagt de petitiemaakster zich af.

Volgens haar zijn er nog altijd schrijnende gevallen en gedupeerden van wie klachten over de gezondheidszorg niet worden behandeld.

———————-
Palu Blanku nu echt rotonde

palu blankuOm duidelijk te maken dat het verkeersplein bij Palu Blanku nu moet worden benaderd als een rotonde is inmiddels ook de bewegwijzering aangepakt. De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) Earl Balborda heeft ervoor gekozen om van het plein voorlopig een rotonde te maken om onder andere de doorstroming te bevorderen. Lange tijd waren de verkeerslichten bij Palu Blanku niet werkzaam waardoor fikse verkeersopstoppingen ontstonden. In mei 2014 zal het verkeersplein compleet onder handen worden genomen. FOTO MINISTERIE VAN VVRP

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *