Kort Nieuws

kortjes

Politie Aruba vindt opa en kleinkind dood in auto

Redactie Versgeperst

ARUBA – De Arubaanse politie heeft gistermiddag twee lijken aangetroffen in een auto. Het gaat om de 54-jarige Bhagwandas Seelochan en zijn driejarige kleindochter Kiandra Quandus. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan. Het onderzoek is gaande.

Rond 16.05 kwam er een telefoontje binnen bij de politiecentrale dat er een verdachte auto stond op de weg. Tien minuten later arriveerde de politie bij de zilverkleurige Toyota Yaris. Daar zagen zij een man liggen achter het stuur. Hij gaf geen levenstekenen meer. Datzelfde gold voor het kind, dat achterin zat. Een uur na de melding verklaarde dokter Remautar de twee officieel dood.

————–

Kleurrijke afvaltonnen voor stranden

Door: Pieter Hofmann
Bron: Versgeperst

Afval BakkenCURAÇAO – Rowij Bouwchemie heeft vrijdag twintig gespoten afvaltonnen afgeleverd op verschillende stranden. Het doel is om strandgangers aan te sporen om hun troep weg te gooien. De Curaçaose stranden blijven daardoor netjes.

De onderneming bracht de tonnen naar Santa Cruz, Daaibooi en Trio Penotti. Door de tropische kleuren geven de tonnen het strandbeeld een leuk aanzicht geven. De uitbaters van genoemde locaties zijn content met de ontvangst van deze tonnen. Uiteraard dienen deze uitbaters wel zelf voor het legen en afvoeren van het afval te zorgen.

 

————–

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *