KRR | Najaarseditie Bonaire-magazine verschenen

Bon Bini Bonaire: Nederlands zonnigste gemeente

Kralendijk – De najaarseditie van het magazine Bon Bini Bonaire, een uitgave van het Kabinet van de Gezaghebber, is verschenen.

Het 32 pagina’s tellende blad bevat artikelen over onder meer het Terramar-museum, de komst van het Time tot Smile Chogogo Dive & Beach Resort, hoe de Wild Bird Rehab honderden flamingo’s redde, de zoutwinning en het succes van Bonaire Blond.

Voorts staan er interviews in met gezaghebber Edison Rijna over de investeringskansen die Bonaire ondernemers biedt en de samenwerkingsrelatie met Nederland, met minister Arie Slob die het onderwijs op Bonaire een dikke voldoende geeft en tv-maker Rik Felderhof die plannen heeft voor een Caribische afdeling van de Nederlandse Publieke Omroep. Aan het woord komt ook een in Nederland studerende Bonairiaanse die even terug is voor haar stage.

Bon Bini Bonaire is bedoeld om geïnteresseerde professionals in Europees Nederland (investeerders, ministeries, politici etc.) te informeren over actuele ontwikkelingen en de veelzijdigheid van Bonaire. De nieuwe editie is hier te lezen.

Bron: Koninkrijsrelaties.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *