KRR | Premier Rhuggenaath op werkbezoek naar Den Haag

Rene Zwart | Koninkrijksrelaties.nl

De premiers Rutte en Rhuggenaath duiken samen het torentje weer in | Paco Nunez

Den Haag – Minister-president Eugene Rhuggenaath (Curaçao) brengt komende week een werkbezoek aan Den Haag. De premier zal door zijn ambtgenoot Mark Rutte worden ontvangen in het Torentje, onder meer om diens aanwezigheid in januari bij de Bon Bini for Business Summit in Willemstad voor te bereiden.

Rhuggenaath voert verder besprekingen met staatssecretaris Knops van Koninkrijksrelaties en Koninkrijksminister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. Hoewel er geen details bekend zijn gemaakt ligt het voor de hand dat onder meer gesproken zal worden over de crisis in buurland Venezuela en de toestroom van vluchtelingen naar de ABC-eilanden.

De premier zal voorts kennismaken met de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties Jan Paternotte en langsgaan bij de net aangetreden vicepresident van de Raad van State van het Koninkrijk Thom de Graaf.

Daarnaast zal Rhuggenaath gesprekken hebben met ondernemingen die interesse hebben zaken te doen met, op of via Curaçao en aanwezig zijn bij Bon Bini for Business Summit van 20 tot 22 januari.

Bron: Koninkrijksrelaties.nl

2 Reacties op “KRR | Premier Rhuggenaath op werkbezoek naar Den Haag

  1. Misschien kunnen we de snoepreis award gaan uitdelen.
    Benieuwd wie gaat winnen? Wilsoe, Schotte, Cooper konderen er ook wat van maar Kennedy, Walle, Leito en Carmelia-Romer doen er alles aan om dit te verbeteren!

  2. Terwijl het eiland in brand staat snoepreist Kennedy Ruggenaath maar door.

    Nog even en Stanley ‘Snoepreis’ Palm is zijn bijnaam kwijt.

    Partijgenoot AlcaLM Walle ook mee? Die is ook niet vies van een KLM businessclass huisje meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *