KRR | Staten Aruba: benoeming Henk Kamp door Rijksministerraad onrechtmatig

Koninkrijksrelaties.nu | Rene Zwart

Oud-minister Kamp door Aruba voorgedragen voor ontslag in Cft

Oranjestad – Volgens de Staten van Aruba is de benoeming van oud-minister Henk Kamp als lid van het College Aruba financieel toezicht (CAFT) onrechtmatig. De Staten hebben het Kabinet Wever-Croes opgedragen te bewerkstelligen dat de door de Rijksministerraad aangestelde Kamp wordt ontslagen.

Een meerderheid – gevormd door de regeringspartijen – heeft daartoe een motie aangenomen. Volgens de indieners is de door de Nederlandse regering voorgedragen Kamp

Dit is een premium artikel. Wilt u toegang tot premium artikelen van Koninkrijksrelaties.nu? Klik hier

Bron: Koninkrijksrelaties.nu

5 Reacties op “KRR | Staten Aruba: benoeming Henk Kamp door Rijksministerraad onrechtmatig

 1. Kamp is zeer waarschijnlijk by far de meest intelligente man van het hele zootje aan deze kant van de plas. Maar deze dodo’s betalen liever een dure consultant die naar hun pijpen danst en geen harde waarheden vertelt. Want dan zouden ze zo maar eens door de mand kunnen vallen. Hoe dom kan je zijn?

 2. Het betrekken van Stella van Rijn, een andere onrechtmatige benoeming, past natuurlijk niet in het straatje van De Rechtsstaat.

  Want die benoeming werd gedaan door zijn grote vriend Gerrit Schotte.

 3. De Rechtsstaat

  We hebben het over wat de staten van Aruba denkt over de benoeming van Henk Kamp, en dan betrekken wij Stella van Rijn, Edward Heerenveen etc. erbij. Ergo, “dit” is flauwekul van de hoogste plank.

  Menigeen hecht heel veel waarde aan puberale gedragingen.

 4. Benoeming van Stella van Rijn was ook onrechtmatig, en die vangt nu al 8 jaar 20,000 in de maand waar niemand zich druk om maakt.

  Haar partner, Insel Air’s Heerenveen, heeft ons zelfs al honderden miljoenen gekost door zijn volslagen mislukte peperdure hobby door ons te laten betalen.

  van Rijn en Heerenveen zouden naar de bodem van de zee moeten worden afgezonken.

 5. Dit zie je heel vaak, deze man heeft veel belangrijke functies in zijn leven vervuld was zelfs minister, het is niet zo dat hij zijn hele leven niets heeft opgebouwd en nu moet helpen met de zorg van de kleinkinderen. Zelf vind ik het walgelijk, ga postzegels verzamelen, of zoek een maîtraisse erbij of zoiets. Laat een ander ook wat verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *